reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Cześć dziewczyny u mnie poniedziałek to ulubiony dzień 😊
Dopiero 5/6dc - niech się ten okres kończy już wrrrrr ja chcę już baraszkować😂

Królowa _kresek szkoda, że jednak jedna kreska ehhh.. No ale skoro skok, to może jeszcze nie wszystko stracone🤔
Nakupowalam mojemu trochę supli, bo się kończyły a tu teraz patrzę, że cynk zostało parę tabletek🤷🏼‍♀️ wiecznie coś zamawiać, bo jaśnie pan tego nie ogarnie🤷🏼‍♀️ i jeszcze do ręki podać, bo by się w tych wszystkich suplach zamotał 😂

Załączniki

• IMG_20230930_192736.jpg
    IMG_20230930_192736.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 60
reklama
Dziękuję miło, że pytasz 😊 bez zmian, na wrzesień odpuściłam forum z różnych przyczyn. Wróciłam z wakacji i zabieram się za starania od nowa. Już umówiłam się do jednego z najlepszych lekarzy w Pl i jestem 181 w kolejce na liście rezerwowej 🤣Wróciłam do supli, zabieram się za dietę, więcej ruchu, cały czas chodzę do fizjo. Jak się uporam z ważniejszymi sprawami to idę do innego lekarza na badania i zrobię inseminację. Także jakiś plan jest 😏

Cześć dziewczyny u mnie poniedziałek to ulubiony dzień 😊
Dopiero 5/6dc - niech się ten okres kończy już wrrrrr ja chcę już baraszkować😂

Królowa _kresek szkoda, że jednak jedna kreska ehhh.. No ale skoro skok, to może jeszcze nie wszystko stracone🤔
Nakupowalam mojemu trochę supli, bo się kończyły a tu teraz patrzę, że cynk zostało parę tabletek🤷🏼‍♀️ wiecznie coś zamawiać, bo jaśnie pan tego nie ogarnie🤷🏼‍♀️ i jeszcze do ręki podać, bo by się w tych wszystkich suplach zamotał 😂
Haha u mnie to samo jest, tez swojemu zamawiam i później jeszcze muszę podać bo on nigdy nie wie co pić 😅 ale plus takie że pije wszystko nie narzeka i nawet nie pyta co pije 😄

Dziękuję miło, że pytasz 😊 bez zmian, na wrzesień odpuściłam forum z różnych przyczyn. Wróciłam z wakacji i zabieram się za starania od nowa. Już umówiłam się do jednego z najlepszych lekarzy w Pl i jestem 181 w kolejce na liście rezerwowej 🤣Wróciłam do supli, zabieram się za dietę, więcej ruchu, cały czas chodzę do fizjo. Jak się uporam z ważniejszymi sprawami to idę do innego lekarza na badania i zrobię inseminację. Także jakiś plan jest 😏
Czyli 181 osób musi mieć "wypadek", żebyś się dostała do lekarza? Hmmm 🤔 da się zrobić
gold digging GIF by Copeland

Dzień dobry wam wszystkim dziś ;) nie wiem czy kojarzycie ale pisałam na wrześniowym wątku o moim wątpliwym pęcherzyku który nie pękł z poprzedniego cyklu podobno i małe szanse że pęknie ale zrobiłam proga 8 dpo i oto wyniki:

Czy to znaczy na 100% że owu była?
Dodam że innego pęcherzyka nie było.

Załączniki

• IMG_20231002_133800.jpg
    IMG_20231002_133800.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 89
Dzień dobry w poniedziałek,
u mnie nastąpiła mała zmiana planów - tj. podczas piątkowego monitoringu okazało się, że nie muszę dostawać zastrzyku, bo owulacja już była i jest widoczne ciałko żółte. A teraz najciekawsze - owulacja nastąpiła jednocześnie z dwóch jajników 😱, a tu muszę dodać, że jeden z nich jest (od operacji sprzed 5 lat) traktowany w zasadzie jako organ szczątkowy (w czerwcu nawet jeden lekarz mówił o tym, że ten jajnik jest zwłókniały i nie pracuje), a od 5 lat nie została w nim zaobserwowana owulacja ani nawet „pół pęcherzyka”.
Tak wiec pije teraz zioła na II fazę cyklu, a od jutra zaczynam łykać encorton. Czy któraś z Was go przyjmowała? Trochę się tego obawiam, wiec chętnie dowiem się jakie miałyście z nim doświadczenia.

@anyżowe_love zapisz mnie proszę na testowanie na 13.09 🤞
Oo to zaciskam kciuki, żeby choć jedno bobo z tego było 😊 choć dwupakiem nie po gardzisz nie😁😁😁
@anyżowe_love wpisz mnie proszę na listę rezerwowych :)

Jestem po badaniach i wizycie, dzisiaj zaczynam stymulację, po ponad 7 miesiącach czekania w końcu coś się dzieje! 🥹
Kciuki, żeby jak najszybciej się udało 😊
Haha u mnie to samo jest, tez swojemu zamawiam i później jeszcze muszę podać bo on nigdy nie wie co pić 😅 ale plus takie że pije wszystko nie narzeka i nawet nie pyta co pije 😄
Mój tylko mówi "co to za narkotyki mi dajesz matka" 😆

No nic idę łyknąć DHA, bo zapomnę. Czasem mam tak, że nie pamiętam czy zażyłam jakieś tabsy-chyba będę musiała sobie zapisywać choć nie biorę duzo🤷🏼‍♀️ no ale wczoraj miałam taka sytuację, że nie pamiętałam, czy zażyłam NAC i nie wiem, czy nie zażyłam podwójnej dawki ale żyję, więc jest ok😂

reklama
Rozumiem, bo ja we wrześniu też się wycofałam i tylko czasem popatrzyłam co tu słychać.

181 to jakby „na jutro” 😅 Zdradź który to lekarz ma takie wzięcie ;)

Fajnie, że wróciłaś z nową energią i że macie plan dalszych działań ☺️

Do góry