wrobelmm
Fanka BB :)
Drugi miesiąc pije zioła ojca sroki i brałam nac od 3 do 7 dc, poza tym witaminy, b-complex, inozytyl, omega, magnez.A to samo tak czy masz stymulację?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Drugi miesiąc pije zioła ojca sroki i brałam nac od 3 do 7 dc, poza tym witaminy, b-complex, inozytyl, omega, magnez.A to samo tak czy masz stymulację?
Samo sprawdzenie lh i fsh w 3-5 dc już dużo mówi.Pewnie sprawdza się hormony w danym dniu cyklu
Ja też czuję się jak emerytka wszystko mnie boli i kości strzelają jestem bardzo chrupiącaKochana nie martw się nie jesteś sama, ja od tygodnia zasmarkana Do tego boli mnie lewy jajnik, a dzisiaj pobolewa brzuch (ale nie jak na okres). Również czuje się jak emerytka
No przecież! to będzie szczęśliwy piątek 13-goI zapisałam Cię na październik, bo w Twojej dacie widnieje wrzesień
Nie wiem czy to normalne, ale.ja co dotychczas byłam na monitoringu to zawsze 2 pęcherzyki i ten mniejszy hamował wzrost i był dalej, a większy pękałCześć dziewczyny w poniedziałek zimny brr....
Bylam dzis u gina, pink negatywny...
Endometrium 8, szyjka zdrowa, ładna długa, zamknięta. Dostałam skierowanie na usg piersi i pobrał cytologię. Martwi mnie, że jestem prawdopodobnie 12 dni po ovu a on mowi, że w jajniku jest jakiś pęcherzyk 10 co pewnie nie zdążył urosnąć. To tak bywa, czy to coś nienormalnego, moze ktoś wie? Chcialam też badania na menopauzę ale zasmial się, że mloda jestem, miesiączkuje, mialam ovu no nie ma podstaw.
Wrócisz do pracy, a tu ciążU mnie już najlepszy czas minął młody ma 14 miesięcy 2,5 roku starań. Teraz zobaczymy, do czerwca mam czas i wracam do pracy
Haha no faktycznie !No przecież! to będzie szczęśliwy piątek 13-go
Jakbyś nie napisała to bym nie patrzyłaDmucham na Ciebie bliźniakową klątwą
(Btw. nie wpisujcie "blow" w wyszukiwarkę gifów, pewnych rzeczy się nie da odzobaczyć.)
Co u Ciebie?Oo matko to już październik?
Trzymam kciukasy laseczki za dwie kreseczki!
Rewelacja, superDrugi miesiąc pije zioła ojca sroki i brałam nac od 3 do 7 dc, poza tym witaminy, b-complex, inozytyl, omega, magnez.