reklama
anyżowa
Fanka BB :)
Ja już po okresie, pasowałoby zacząć mierzyć tą temperaturę od jutra jak to sobie zaplanowałam, ale zamówiłam termometr i jeszcze nie przyszedł. No ciekawa jestem czy mi to wypali, bo ja dużo pije i wstaję w nocy na siku, będe musiała przystopować z piciem już na wieczór.
Niedawno wróciłam z pracy, zwolniliśmy się szybciej, bo męża bolał brzuch.
Niedawno wróciłam z pracy, zwolniliśmy się szybciej, bo męża bolał brzuch.
Kitsune
Moderator
Ja używam kalendarzyka głównie, miałam chwilowy romans z OvuFriend ale do końca mi podpasował. Teraz mam Premom + testy ovu od nich i jestem zachwycona Do tego jak kupisz ich testy i w ciągu 9 miesięcy nie zajdziesz w ciążę to zwracają kasędziewczyny, a ja jeszcze zapytam z jakich aplikacji dla Pan korzystacie?
Całe życie leciałam na Kalendarzyku, teraz OvuFriend mnie zachwycił.
Chciałam poznać wasze spostrzeżenia
Dziewczyny, myślę o tym żeby zacząć brać ten magiczny ciążotwórczy magnez (mąż mnie namawia)
Czy to ten?
https://allegro.pl/oferta/magnez-3-formy-mleczan-cytrynian-jablczan-90-kaps-12950365429
Jak go bierzecie? I czy jeśli w moich witaminach (mama dha premium+) jest już magnez to nie będę go brała za dużo?
Lilayne
Tak chory facet to gorzej niż chore dzieckoUff, na szczęście przeszło mu po kroplach żołądkowych , faceci bywają nieznośni podczas choroby, albo jak coś boli, myśle , że jest szansa na pookresowe trzonowanie
anyżowa
Też go zamówiłam 3 tabletki będę brała dziennie, rano 1 na wieczór 2, skoro masz już w mamie dha magnez, to może 2 ?Ja używam kalendarzyka głównie, miałam chwilowy romans z OvuFriend ale do końca mi podpasował. Teraz mam Premom + testy ovu od nich i jestem zachwycona Do tego jak kupisz ich testy i w ciągu 9 miesięcy nie zajdziesz w ciążę to zwracają kasę
Dziewczyny, myślę o tym żeby zacząć brać ten magiczny ciążotwórczy magnez (mąż mnie namawia)
Czy to ten?
https://allegro.pl/oferta/magnez-3-formy-mleczan-cytrynian-jablczan-90-kaps-12950365429
Jak go bierzecie? I czy jeśli w moich witaminach (mama dha premium+) jest już magnez to nie będę go brała za dużo?
Ale generalnie , to chyba ciężko magnez przedawkować, ale niech też inne osoby się może wypowiedzą.
Gwen89
Dziekuje kochana to popatrzę, ciekawe co mówisz z tym zwrotem kasyJa używam kalendarzyka głównie, miałam chwilowy romans z OvuFriend ale do końca mi podpasował. Teraz mam Premom + testy ovu od nich i jestem zachwycona Do tego jak kupisz ich testy i w ciągu 9 miesięcy nie zajdziesz w ciążę to zwracają kasę
Czy to ten?
królowa_kresek😉🙃
Ufff taki emotikon powinien być...Czyli daleko Ci do menopauzy Gdyby menopauza miała być blisko, to poziom fsh znacznie by wzrósł.
Gwen89
Ja używam kalendarzyka głównie, miałam chwilowy romans z OvuFriend ale do końca mi podpasował. Teraz mam Premom + testy ovu od nich i jestem zachwycona Do tego jak kupisz ich testy i w ciągu 9 miesięcy nie zajdziesz w ciążę to zwracają kasę
Czy to ten?
A nie robiłaś magnezu w surowicy?
Ja po 4 mcach na 3 Magach (taki sam skład jak Youmi, i ciut wyższa gramatura : miałam 1,7 (norma 1,6-2,3)
A nie wolisz zamiast kompleksu dobrać sobie osobno suple?
Możesz wtedy fajnie te dawki dostosować do siebie
Ja cała pierwsza ciąże prowadziłam na prenatalu dziś już unikam jak ognia tych kompleksów i wszystko osobno
reklama
Kitsune
Moderator
Kurczę właśnie spojrzałam na skład tych moich witamin o tam tylko jest tlenek magnezu jako substancja wypełniająca Czyli że co? Jednak nie ma tam magnezu? Mamy na sali eksperta?Też go zamówiłam 3 tabletki będę brała dziennie, rano 1 na wieczór 2, skoro masz już w mamie dha magnez, to może 2 ?
Ale generalnie , to chyba ciężko magnez przedawkować, ale niech też inne osoby się może wypowiedzą.
Załączniki