reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
Haha u mnie to samo jest, tez swojemu zamawiam i później jeszcze muszę podać bo on nigdy nie wie co pić 😅 ale plus takie że pije wszystko nie narzeka i nawet nie pyta co pije 😄
Mój też nie narzeka, bierze suple, chociaż czasem trzeba mu o tym przypominać. Ostatnio jak pojawiła się w pudełku nowa kapsułka, to najpierw ją zjadł, a później zapytał na co to😅 ja zaczełam brać omegę 3 , to i jemu wpakowałam.

Dzień dobry w poniedziałek,
u mnie nastąpiła mała zmiana planów - tj. podczas piątkowego monitoringu okazało się, że nie muszę dostawać zastrzyku, bo owulacja już była i jest widoczne ciałko żółte. A teraz najciekawsze - owulacja nastąpiła jednocześnie z dwóch jajników 😱, a tu muszę dodać, że jeden z nich jest (od operacji sprzed 5 lat) traktowany w zasadzie jako organ szczątkowy (w czerwcu nawet jeden lekarz mówił o tym, że ten jajnik jest zwłókniały i nie pracuje), a od 5 lat nie została w nim zaobserwowana owulacja ani nawet „pół pęcherzyka”.
Tak wiec pije teraz zioła na II fazę cyklu, a od jutra zaczynam łykać encorton. Czy któraś z Was go przyjmowała? Trochę się tego obawiam, wiec chętnie dowiem się jakie miałyście z nim doświadczenia.

@anyżowe_love zapisz mnie proszę na testowanie na 13.09 🤞
Ja teraz biorę encorton i nic się nie dzieje. Bałam się, że spuchnę, ale jest ok. A poza tym biorę tyle leków, że i tak trudno powiedzieć co od czego. Generalnie jestem śpiąca i nie do życia ;)

Dzień dobry wam wszystkim dziś ;) nie wiem czy kojarzycie ale pisałam na wrześniowym wątku o moim wątpliwym pęcherzyku który nie pękł z poprzedniego cyklu podobno i małe szanse że pęknie ale zrobiłam proga 8 dpo i oto wyniki:

Czy to znaczy na 100% że owu była?
Dodam że innego pęcherzyka nie było.
Wygląda na to, że owulka była🙂

I ja po wizycie ;)
Dojrzewają dwa jajeczka, powiedziała ze owu za 3-4 dni, czyli czw-pt zgodnie z planem i apka :p
Raczej piątek.

Blizna po cc bardzo dobrze się ma :)

Nie widzi przeciwwskazań.

Progesteron mam oczywiście srobic 7dpo dla swojego świetego spokoju 😅

Powiedziała ze TSH dla niej ok, mogłoby być ciut niższe, ale iodoral, selen, cynk i magnez raczej zrobią robotę :)

No to najprzyjemniejszy czas przed Tobą😁
Ostrego i owocnego trzonowania😍

Oo to zaciskam kciuki, żeby choć jedno bobo z tego było 😊 choć dwupakiem nie po gardzisz nie😁😁😁

Kciuki, żeby jak najszybciej się udało 😊

Mój tylko mówi "co to za narkotyki mi dajesz matka" 😆

No nic idę łyknąć DHA, bo zapomnę. Czasem mam tak, że nie pamiętam czy zażyłam jakieś tabsy-chyba będę musiała sobie zapisywać choć nie biorę duzo🤷🏼‍♀️ no ale wczoraj miałam taka sytuację, że nie pamiętałam, czy zażyłam NAC i nie wiem, czy nie zażyłam podwójnej dawki ale żyję, więc jest ok😂
Nie masz takiego podzielnika na leki z dniami tygodnia? To znacznie ułatwia sprawę i jest łatwiej nie pominąć dawek 😉

Ja teraz biorę encorton i nic się nie dzieje. Bałam się, że spuchnę, ale jest ok. A poza tym biorę tyle leków, że i tak trudno powiedzieć co od czego. Generalnie jestem śpiąca i nie do życia ;)
Dziękuje, trochę mnie uspokoiłaś.

Trzymam kciuki, żeby Twoja senność i brak sił były spowodowane nie lekami, a małym Brzdącem ❤️

reklama
Do góry