królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Pewnie sprawdza się hormony w danym dniu cykluO a jakie badania się robi na menopauzę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie sprawdza się hormony w danym dniu cykluO a jakie badania się robi na menopauzę?
O jak świetnie, że jajnik się obudził do życia, super informacjaDzień dobry w poniedziałek,
u mnie nastąpiła mała zmiana planów - tj. podczas piątkowego monitoringu okazało się, że nie muszę dostawać zastrzyku, bo owulacja już była i jest widoczne ciałko żółte. A teraz najciekawsze - owulacja nastąpiła jednocześnie z dwóch jajników , a tu muszę dodać, że jeden z nich jest (od operacji sprzed 5 lat) traktowany w zasadzie jako organ szczątkowy (w czerwcu nawet jeden lekarz mówił o tym, że ten jajnik jest zwłókniały i nie pracuje), a od 5 lat nie została w nim zaobserwowana owulacja ani nawet „pół pęcherzyka”.
Tak wiec pije teraz zioła na II fazę cyklu, a od jutra zaczynam łykać encorton. Czy któraś z Was go przyjmowała? Trochę się tego obawiam, wiec chętnie dowiem się jakie miałyście z nim doświadczenia.
@anyżowe_love zapisz mnie proszę na testowanie na 13.09
I zapisałam Cię na październik, bo w Twojej dacie widnieje wrzesieńDzień dobry w poniedziałek,
u mnie nastąpiła mała zmiana planów - tj. podczas piątkowego monitoringu okazało się, że nie muszę dostawać zastrzyku, bo owulacja już była i jest widoczne ciałko żółte. A teraz najciekawsze - owulacja nastąpiła jednocześnie z dwóch jajników , a tu muszę dodać, że jeden z nich jest (od operacji sprzed 5 lat) traktowany w zasadzie jako organ szczątkowy (w czerwcu nawet jeden lekarz mówił o tym, że ten jajnik jest zwłókniały i nie pracuje), a od 5 lat nie została w nim zaobserwowana owulacja ani nawet „pół pęcherzyka”.
Tak wiec pije teraz zioła na II fazę cyklu, a od jutra zaczynam łykać encorton. Czy któraś z Was go przyjmowała? Trochę się tego obawiam, wiec chętnie dowiem się jakie miałyście z nim doświadczenia.
@anyżowe_love zapisz mnie proszę na testowanie na 13.09
Strasznie się cieszę@anyżowe_love wpisz mnie proszę na listę rezerwowych
Jestem po badaniach i wizycie, dzisiaj zaczynam stymulację, po ponad 7 miesiącach czekania w końcu coś się dzieje!
Biorę! Podniosłoby to moją statystykę - 4 ciąże, dwoje dzieci W naszej rodzinie i w naszym pokoleniu jeszcze bliźniaków nie było, a i mój i męża dziadek są z bliźniaków, wiec wszystko się może zdarzyćDmucham na Ciebie bliźniakową klątwą
(Btw. nie wpisujcie "blow" w wyszukiwarkę gifów, pewnych rzeczy się nie da odzobaczyć.)
Miałam wszystkie, ale dla mnie chyba flo wygrywa. Do kiedy dawna miałam 3 apki teraz zrezygnowałam z reszty że względu na czytelność wykresu.dziewczyny, a ja jeszcze zapytam z jakich aplikacji dla Pan korzystacie?
Całe życie leciałam na Kalendarzyku, teraz OvuFriend mnie zachwycił.
Chciałam poznać wasze spostrzeżenia
Tak właśnie będzie! Trzymam ogromnie kciuki żeby pięknie rosły Kiedy masz kolejną wizytę?Teoretycznie istnieje taka możliwość, ale to by się musiało tyle rzeczy na to złożyć, że nawet nie mam odwagi o tym marzyć poczekam i do grudnia na pierwszy transfer, byle tylko była dobra liczba tych zarodków i by wśród nich był mój Bombelek
Nie robię testów owu na razie. Niby podchodzimy do starań na luzie ovu wyliczyl mi owulację na podstawie temperatury i w tedy zmniejszyło mi czas cyklu o 2 dni ale z moich objawów wypadała 4 dni później i jak poprawiłam to od razu cylkl zrobił mi się 29 dniowy a nie 25 jak ma w zwyczaju być. Zobaczymy jak dostanę @ co na to apkaO właśnie u mnie pokazuje krótsza a zaznaczasz owulaki?