reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
Olgamat180 ale to co się dzieje? Testy jaśniejsze masz? Niestety tu tylko beta może coś powiedzieć. Ja przy biochemach miałam nieraz mocne kreski i nagle po paru dniach coraz słabsze i wszystko było dla mnie jasne niestety. Współczuję Ci tego stresu bardzo.

Wystarczyło by Ci doby?😁 Ty ciągle masz jakieś zajęcie kobieto, 🙈 w domu czy to koło domu
Ja to Cię podziwiam 🤩
Lekko nie było 😁 nie patrzyłam już na kalendarze księżycowe, tylko wysiewałam i sądziłam wtedy kiedy miałam czas 🙈 na moje szczęście sezon i tak udany, a pieniądze zarobione lepiej się wydawało 😋 teraz powoli się będzie robił przestuj, tak do lutego 😉

Wiosenny czy letni cieszy mnie, a ten jesienny wręcz przyprawia o depresję. U mnie jedne mgła, więc za oknem szaro i brak moich pięknych
Może też być ładnie..
Screenshot_20231025-175256.png

Mało się odzywam, ale mam jakąś niemoc. Kręgosłup boli jak przed okresem, a był dopiero co. Tu strzyka, tam łupie, czuje się jak bym miała co najmniej 30 lat więcej. Nie mam chęci na starania..

Może też być ładnie..
Zobacz załącznik 1579019

Mało się odzywam, ale mam jakąś niemoc. Kręgosłup boli jak przed okresem, a był dopiero co. Tu strzyka, tam łupie, czuje się jak bym miała co najmniej 30 lat więcej. Nie mam chęci na starania..
U mnie to była biała ściana, nic w niej ładnego nie było.

Nie moc każdą z nas dopada 😐 zadbaj o siebie, a później myślą o staraniach. Najważniejsza jesteś Ty i Twoje zdrowie.

Ostatnia edycja:
Olgamat180 ale to co się dzieje? Testy jaśniejsze masz? Niestety tu tylko beta może coś powiedzieć. Ja przy biochemach miałam nieraz mocne kreski i nagle po paru dniach coraz słabsze i wszystko było dla mnie jasne niestety. Współczuję Ci tego stresu bardzo.
Tez tak miałam w maju beta nie przekroczyła 100 w ciagu paru dni spadła do 4 i okres od razu
Teraz nic ból piersi okresu brak a testy pokazywały te kreski co wstawiłam dziś zrobiłam i prawie nic nie widać

@Olgamat180 a nie dałabyś rady zwolnić się z pracy albo jeszcze dziś podskoczyć do jakiegoś labu przyszpitalnego, może byłby czynny gdzieś w okolicy?
Wiesz, wg mnie taka wiedza o aktualnej becie, mogłaby Ci sporo rozjaśnić i może diagnostyka też poszłaby w innym kierunku, jeśli wyszło by , że sytuacja niestety się powtarza.
Też troche to wszystko za późno, ale lepiej wg mnie późno niź wcale.

reklama
Do góry