reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Wyniki mam ok pierwszy cykl starań po poronieniu
Mega dużo siusiam i może jest rozwodniony nie wiem i nie rozumiem już nic
Jestem kierownikiem w handlu zrobić się nie ma opcji
Ciężko teraz będzie Ci cokolwiek zrozumieć, nie robiłaś bety wcześniej ( kiedy miałaś kreski na teście) ani nie masz jak jej zrobić teraz, kiedy są niewidoczne. Nie wiem czy kwestia wstrzymania się od częstego sikania tu wiele wniesie, jeśli testy nadal będą wychodzić negatywne i nie będzie bety, która mogłaby dać obraz sytuacji🤷‍♀️
A jeszcze może być opcja , że testy fałszywie pozytywne wychodziły po zastrzyku na pęknięcie , niekoniecznie biochem, teraz takie gdybanie może być.

Ostatnia edycja:
reklama
Każda ciąża jest ciąża biochemiczną chodzi o to że każda przez jakiś czas jest do wykrycia przez beta hcg nie jest do zauważenia na obrazie usg
O to chodzi w tym ciąże biochemiczna to nie jest to samo co poronienie
W ciąży biochemicznej nie ma zarodka lub na początku nawet jaja (pęcherzyka )

Dużo lekarzy o tym w ten sposób tłumaczyło mi
Tak, ale chodziło mi o przyczyny utraty ciąży na tak wczesnym etapie.

Dziewczyny, mam drugą betę 🥰

23.10. 8:22 (12 dpo) - betaHCG 81,1
25.10. 8:29 (14 dpo) - betaHCG 266

Przyrost 228,4% w 48h 😍🥰 Kropka działa!
IMG_6318.jpeg

Zmykam na czerwcówki, a Wam dziękuję za wszystko i życzę, abyście wszystkie stąd szybko pomaszerowały na mamusie i nie wracały na staraczki przynajmniej aż do końca połogu! 😅❤️🤞🏻

Zobacz załącznik 1579073
Zmykam na czerwcówki, a Wam dziękuję za wszystko i życzę, abyście wszystkie stąd szybko pomaszerowały na mamusie i nie wracały na staraczki przynajmniej aż do końca połogu! 😅❤️🤞🏻
Rośnijcie zdrowo, gratulacje 💜

Zobacz załącznik 1579073
Uciekaj i szybko tu nie wracaj 😍 nudnych 9 miesięcy ❤️

Bleucoco super beta 😃 Spokojnej, nudnej ciąży 🥰

Kosinka i masz jakieś zlecenia na ten PAI? Niektórzy dają acard i heparynę ale różnie słyszałam. Ja acard cały czas a heparyna od pozytywnego testu.

reklama
Cóż to za teściki 🙂 ja juz wysikałam wszystko przez fałszywkę 🤦 a już nawet uwierzyłam we wcześniejszą owulacje 😂 pozostaje czekać dzielnie do terminu 🙈
Kochana to testy one step - skusiła cena 🤪😆
Ja jestem ciekawa, czy owulka znowu będzie szybciej-jeśli tak to ewidentnie niepokalanek tu zadziałał. Ciekawa jestem jak wiesiołek na mnie zadziała - takie kapsuły jak DHA 🤪

Do góry