Gwen89
Fanka BB :)
O właśnie u mnie pokazuje krótsza a zaznaczasz owulaki?Ja mam ovufirend ale zauważyłam że zmienia daty tak by faza lutealna miała dokładnie 14 dni.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O właśnie u mnie pokazuje krótsza a zaznaczasz owulaki?Ja mam ovufirend ale zauważyłam że zmienia daty tak by faza lutealna miała dokładnie 14 dni.
Dmucham na Ciebie bliźniakową klątwąNiech tak będzie! Będziemy kochać jak swoje
Teoretycznie istnieje taka możliwość, ale to by się musiało tyle rzeczy na to złożyć, że nawet nie mam odwagi o tym marzyć poczekam i do grudnia na pierwszy transfer, byle tylko była dobra liczba tych zarodków i by wśród nich był mój BombelekFantastycznie! Czyli, jak wszystko będzie szło dobrze (a innej opcji nie widzę), jeszcze w tym miesiącu punkcja i transfer?
Świetna wiadomość, teraz niech pęcherzyki rosną@anyżowe_love wpisz mnie proszę na listę rezerwowych
Jestem po badaniach i wizycie, dzisiaj zaczynam stymulację, po ponad 7 miesiącach czekania w końcu coś się dzieje!
Idź koniecznie kupić lotto xDChyba czeka mnie niebywałe szczęście zdążyłam wyjść z domu, jestem w połowie drogo na zakupy iii? Jeden ptak narobił mi na ramię, drugi na buta w tym samym czasie i to wszystko na drodze bez drzew
A to samo tak czy masz stymulację?Dzień dobry w poniedziałek,
u mnie nastąpiła mała zmiana planów - tj. podczas piątkowego monitoringu okazało się, że nie muszę dostawać zastrzyku, bo owulacja już była i jest widoczne ciałko żółte. A teraz najciekawsze - owulacja nastąpiła jednocześnie z dwóch jajników , a tu muszę dodać, że jeden z nich jest (od operacji sprzed 5 lat) traktowany w zasadzie jako organ szczątkowy (w czerwcu nawet jeden lekarz mówił o tym, że ten jajnik jest zwłókniały i nie pracuje), a od 5 lat nie została w nim zaobserwowana owulacja ani nawet „pół pęcherzyka”.
Tak wiec pije teraz zioła na II fazę cyklu, a od jutra zaczynam łykać encorton. Czy któraś z Was go przyjmowała? Trochę się tego obawiam, wiec chętnie dowiem się jakie miałyście z nim doświadczenia.
@anyżowe_love zapisz mnie proszę na testowanie na 13.09
No to jeszcze jest czas na wysikanie pozytywa fajnie , że masz pokłady pozytywnej energii, korzystaj z tego ile się daZaskoczę Was! Zaskoczę Was
Testy 8 dpo (domniemanej z testu owu i objawów) wychodzą....negatywne
Mam jakiś dziwny cykl niby powinnam już mieć PMS a ja mam pełni pozytywnej energii, sprzątam, działam no pożyteczna jestem
Jedno co mnie zastanawia, to znów strasznie przetłuszcza mi się skóra na twarzy wstaje rano i muszę myć dokładnie płynami, bo jestem śliska i obleśna
Szkoda , że białoA u mnie biało jutro już testować nie będę, przesunęłam to na dzisiaj, bo mam wieczorem imprezę służbową (przynajmniej się schleje ) smutki na bok i jadę dalej dobrego dnia dziewczyny
jest na pieniądze! A jeszcze podwójne!! leć grać w totkaChyba czeka mnie niebywałe szczęście zdążyłam wyjść z domu, jestem w połowie drogo na zakupy iii? Jeden ptak narobił mi na ramię, drugi na buta w tym samym czasie i to wszystko na drodze bez drzew