reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
Niech tak będzie! Będziemy kochać jak swoje 😅
Dmucham na Ciebie bliźniakową klątwą

music video smoke GIF by Epitaph Records

(Btw. nie wpisujcie "blow" w wyszukiwarkę gifów, pewnych rzeczy się nie da odzobaczyć.)

Fantastycznie! 😍 Czyli, jak wszystko będzie szło dobrze (a innej opcji nie widzę), jeszcze w tym miesiącu punkcja i transfer?
Teoretycznie istnieje taka możliwość, ale to by się musiało tyle rzeczy na to złożyć, że nawet nie mam odwagi o tym marzyć 🙈 poczekam i do grudnia na pierwszy transfer, byle tylko była dobra liczba tych zarodków i by wśród nich był mój Bombelek 🥹

Dzień dobry w poniedziałek,
u mnie nastąpiła mała zmiana planów - tj. podczas piątkowego monitoringu okazało się, że nie muszę dostawać zastrzyku, bo owulacja już była i jest widoczne ciałko żółte. A teraz najciekawsze - owulacja nastąpiła jednocześnie z dwóch jajników 😱, a tu muszę dodać, że jeden z nich jest (od operacji sprzed 5 lat) traktowany w zasadzie jako organ szczątkowy (w czerwcu nawet jeden lekarz mówił o tym, że ten jajnik jest zwłókniały i nie pracuje), a od 5 lat nie została w nim zaobserwowana owulacja ani nawet „pół pęcherzyka”.
Tak wiec pije teraz zioła na II fazę cyklu, a od jutra zaczynam łykać encorton. Czy któraś z Was go przyjmowała? Trochę się tego obawiam, wiec chętnie dowiem się jakie miałyście z nim doświadczenia.

@anyżowe_love zapisz mnie proszę na testowanie na 13.09 🤞
A to samo tak czy masz stymulację?

Zaskoczę Was! Zaskoczę Was 🙈
Testy 8 dpo (domniemanej z testu owu i objawów) wychodzą....negatywne 😂😂😂
Mam jakiś dziwny cykl 🤷 niby powinnam już mieć PMS a ja mam pełni pozytywnej energii, sprzątam, działam 🥰 no pożyteczna jestem 😂
Jedno co mnie zastanawia, to znów strasznie przetłuszcza mi się skóra na twarzy 🤦 wstaje rano i muszę myć dokładnie płynami, bo jestem śliska i obleśna 😂
No to jeszcze jest czas na wysikanie pozytywa🤞 fajnie , że masz pokłady pozytywnej energii, korzystaj z tego ile się da🙂

reklama
Do góry