amusedxxx
Fanka BB :)
ja myśle ze czas iść na progesteron i bete, a potem na przyrost, sprawdzić czy jest okCo myślicie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja myśle ze czas iść na progesteron i bete, a potem na przyrost, sprawdzić czy jest okCo myślicie
Powiem wam że w zeszłym tyg już testy były blade i cień cienia teraz znów widać jutro idę na betęJa widzę kreskę
Ja widzę kreskę zrób bete i progesteron, to nie będzie wątpliwościCo myślicie
Taaak, czekam na wyniki Teraz w świetle dziennym ta kreseczka już ładnaWidać
Idziesz na bete i proga?
Doczytałam, że tak
Pozytywny! Gratulacje!Co myślicie
Beta to bedzie formalnośćTaaak, czekam na wyniki Teraz w świetle dziennym ta kreseczka już ładna
Zobacz załącznik 1578290
CIONSZCo myślicie
Jestem ciekawa jak TSH i progesteron. Teraz biorę euthyrox 50, ale poprzednio TSH na tym wzrosło mi do około 5. Boję się też trochę proga, bo jednak poprzednia ciąża na duphastonie. No ale zobaczymy, nie ma co martwić się na zapasBeta to bedzie formalność
KreseczkaCo myślicie