Avy
Fanka BB :)
Z którego dc te wyniki?Mam wyniki, może coś możecie powiedzieć na ich temat.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z którego dc te wyniki?Mam wyniki, może coś możecie powiedzieć na ich temat.
4Z którego dc te wyniki?
Stosunek LH do FSH może sugerować, że należałoby pójść w diagnostykę pod kątem niewydolności przysadki. Najlepiej umów się z tymi wynikami do jakiegoś ginekologa endokrynologa, który poprowadzi diagnostykę.
@Nasturtium zerkniesz?Mam wyniki, może coś możecie powiedzieć na ich temat?
@Nasturtium zerkniesz?
Dziewczyny pomożecie u mnie? Googluje i nic nie rozumiem :/Moje drogie Profesjonalistki, pomożecie? Jestem w 22 dc. Zrobiłam dzisiaj progesteron- wynik 8,98 mg/ml. Z tego co już samej udało mi się wywnioskować- to oznacza, ze owulacja miała miejsce tak? Byłam na monitoringu w 12 dc, potem w 15dc i nic nie wskazywało na to żeby do owulacji doszło.
Pecherzyki w 12dc - 7 mm
Pecherzyk jeden w 15 dc - 15 mn
Tego 15 dc lekarz powiedział ze to już może być pęcherzyk zapadający się choć on uważa ze do pęknięcia w ogóle nie doszło ponieważ to zbyt krótki czas żeby z 7 mm wskoczyło do 20-25 mm w 2-3 dni, pękło i tego 15 dnia już widzielibyśmy zapadający się pęcherzyk. Zapytałam czy to możliwe ze ten 15mm jeszcze rosnie i może będzie owulacja ale później, za 3-4 dni keidy pęcherzyk osiągnie 20-25 mm. Lekarz stwierdził ze nie bo już był płyn w macicy , biały śluz i szyjka zamknięta …. Wiec z tych wizyt wynikało ze owulacja nie miała miejsce miedzy 12-15 dniem cyklu. Lekarz raczej tez wykluczył owulacje późno np 17 dnia. Wiec co oznacza ten wynik?
Sorki, może pytania głupie ale nic nie rozumiem dziękuje za Wasza interpretacje
A ile Twoje cykle trwają? Moje to 28/29 dni i owulacja okł 18dcMoje drogie Profesjonalistki, pomożecie? Jestem w 22 dc. Zrobiłam dzisiaj progesteron- wynik 8,98 mg/ml. Z tego co już samej udało mi się wywnioskować- to oznacza, ze owulacja miała miejsce tak? Byłam na monitoringu w 12 dc, potem w 15dc i nic nie wskazywało na to żeby do owulacji doszło.
Pecherzyki w 12dc - 7 mm
Pecherzyk jeden w 15 dc - 15 mn
Tego 15 dc lekarz powiedział ze to już może być pęcherzyk zapadający się choć on uważa ze do pęknięcia w ogóle nie doszło ponieważ to zbyt krótki czas żeby z 7 mm wskoczyło do 20-25 mm w 2-3 dni, pękło i tego 15 dnia już widzielibyśmy zapadający się pęcherzyk. Zapytałam czy to możliwe ze ten 15mm jeszcze rosnie i może będzie owulacja ale później, za 3-4 dni keidy pęcherzyk osiągnie 20-25 mm. Lekarz stwierdził ze nie bo już był płyn w macicy , biały śluz i szyjka zamknięta …. Wiec z tych wizyt wynikało ze owulacja nie miała miejsce miedzy 12-15 dniem cyklu. Lekarz raczej tez wykluczył owulacje późno np 17 dnia. Wiec co oznacza ten wynik?
Sorki, może pytania głupie ale nic nie rozumiem dziękuje za Wasza interpretacje
U mnie podobnie 28/29 dni i tez wszystko wskazuje na to ze owulacja późno ale monitoring przynajmniej w tym cyklu wykluczyłA ile Twoje cykle trwają? Moje to 28/29 dni i owulacja okł 18dc