nastraganie
Zaangażowana w BB
Hej, poproszę na 16.10
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla mnie bardzo łaskawy poniedziałek młody dwa razy wstawał w nocy ale dzień zaczął o 8:30 zatem jestem wyspana i gotowa na wyzwania dnia dużo pozytywnej energii, w naszym życiu masa rzeczy zaczęła się układać, łapiemy spokój i harmonię znów wracamy do marzeńDziewczyny jak się macie w poniedziałek rano?
Moja córeczka o 5 przywędrowała do naszego łóżka i od tej pory nie spie. I wiecie co? Myśle, ze wczoraj już znowu wpadłam w ten obłęd- paski, ale jak robić, a może nie jest z nami wszystko ok? A może za dużo estrogenu?
Weszłam w płodne. Owu najpewniej za 3-4 dni. Potwierdzi dzisiaj wizyta. Chciałabym wykonać badanie progesteronu i estradiolu 7 dpo, które to ewentualnie już powinno do końca rozwiać moje wątpliwości o tym czy jesteśmy zdrowi i gotowi.
Głowa spokojna, nie obmyślam w tym cyklu „a kiedy seks, byle nie za często, byle nie przegapić” zeyczajnie przewiduje działania codziennie, a jak wychwyce owu i będą warunki to jeszcze się poprawi
Ten miesiec jakoś bez spiny, przysięgam sobie zając się życiem, a przy okazji zachodzeniem. Nie na odwrót- obym wytrwała w tym moim postanowieniu i spokoju
To jeszcze wczesnie:* jest jeszcze czasZaskoczę Was! Zaskoczę Was
Testy 8 dpo (domniemanej z testu owu i objawów) wychodzą....negatywne
Mam jakiś dziwny cykl niby powinnam już mieć PMS a ja mam pełni pozytywnej energii, sprzątam, działam no pożyteczna jestem
Jedno co mnie zastanawia, to znów strasznie przetłuszcza mi się skóra na twarzy wstaje rano i muszę myć dokładnie płynami, bo jestem śliska i obleśna
2 x to i tak niezle pamietam czasy jak wstawałam równo co 40 minut XD ze 12 pobudek naliczyłamDla mnie bardzo łaskawy poniedziałek młody dwa razy wstawał w nocy ale dzień zaczął o 8:30 zatem jestem wyspana i gotowa na wyzwania dnia dużo pozytywnej energii, w naszym życiu masa rzeczy zaczęła się układać, łapiemy spokój i harmonię znów wracamy do marzeń
Starania...wydaje mi się, że mam mega dystans jasne, że testuje owu i od 8dpo robię testy ciążowe bo jestem mega niecierpliwa ale towarzyszą mi przy tym zupełnie inne emocje niż przy pierwszym dziecku.
Miałam tak i to się wchłonęło w kolejnym cyklu. Mi tez mówił ze nie ma powodów do niepokoju.Cześć dziewczyny w poniedziałek zimny brr....
Bylam dzis u gina, pink negatywny...
Endometrium 8, szyjka zdrowa, ładna długa, zamknięta. Dostałam skierowanie na usg piersi i pobrał cytologię. Martwi mnie, że jestem prawdopodobnie 12 dni po ovu a on mowi, że w jajniku jest jakiś pęcherz 10 co pewnie nie zdążył urosnąć. To tak bywa, czy to coś nienormalnego, moze ktoś wie? Chcialam też badania na menopauzę ale zasmial się, że mloda jestem, miesuaczkuje, mialam ovu no nie podstaw.