reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Nie bądź dla siebie taka surowa😉
Zaradna kobitka z Ciebie i na pewno do tego wkońcu dojdziesz. A to bardziej w kontekście kariery zawodowej, czy ogólnych życiowych planów?
"Kariery" zawodowej. Nie poszłam na studia, bo nie wiedziałam jaki kierunek wybrać. Wybrałam się do pracy i była nią praca w odzieżowym, stawka trochę słaba więc szybko zmieniłam na katering dietetyczny. No i ta druga praca była super tylko nie było mowy o pełnym etacie. Później był sklep spożywczy i latałam między mięsny, a kasą bo oba stanowiska dobrze ogarniałam. Pewnie nie zmieniłbym szybko pracy, ale pojawiła się najpierw jedna złodziejka, a później druga o których jako pierwsza wiedziałam od ludzi. Zmieniłam znów na spożywczą i szybko oprócz obsługi klienta zacząłem robić zamówienia i wystawiać faktury. Żyłam bardzo dobrze z klientami i jeden przez swoją żoną załatwił mi rozmowę o pracę na rejestracji w szpitalu , no ale nie poszłam na nią bo wysikałam dwie kreski.

reklama
Ech u mnie ciągle różowe/beżowe plamienia od niedzieli, z jednodniową niecałą przerwą… Teraz na papierze przezroczysty śluz ze strużką krwi. Masakra, nie wiem co się dzieje z tym cyklem. Wyników proga jeszcze nie mam, ale już się nastawiam psychicznie, że będzie niewiele.
Ja kiedyś tak miałam podobnie. Po badaniu progesteronu wyszło, że jest niski i to prawdopodobnie było przyczyną.
Plus wyszło też, że się torbiel zrobiła na jednym jajniku, natomiast nie wiem czy to miało też jakiś wpływ na te plamienia.

Ja kiedyś tak miałam podobnie. Po badaniu progesteronu wyszło, że jest niski i to prawdopodobnie było przyczyną.
Plus wyszło też, że się torbiel zrobiła na jednym jajniku, natomiast nie wiem czy to miało też jakiś wpływ na te plamienia.
Już mam wyniki i progesteron 12,5 w 26 dc. Cykle mam 27 dniowe. W tym cyklu z objawów oceniłam, że owu miałam dopiero 7-8 dni temu tak więc dzisiejszy prog to potwierdza i raczej nie jest przyczyną plamień. Przesuwam zatem termin @ na przyszły tydzień :) Natomiast ten prog nie jest jakiś super jeśli miałabym mieć implantację, więc nie wiadomo co się tam dzieje 🤷🏼‍♀️. W terminie @ w poprzedniej ciązy proga miałam już 38… Niby jest jeszcze prawie tydzień ale nie nastawiam się. Trzeba czekać 🤷🏼‍♀️

Dziewczyny mam wynik, ale ciężko mi go rozczytać 🤣 dostałam zdjęcie i jest mega nieczytelne. Jutro znajoma rano wyśle mi wynik 🙈
Chyba 71. Więc rośnie 🙈.

Edit . Mammm

Załączniki

• Screenshot_20231019_191239_Gallery.jpg
    Screenshot_20231019_191239_Gallery.jpg
    93,1 KB · Wyświetleń: 114
  • Screenshot_20231019_191405_Chrome.jpg
    Screenshot_20231019_191405_Chrome.jpg
    188,5 KB · Wyświetleń: 110
Dziewczyny mam wynik, ale ciężko mi go rozczytać 🤣 dostałam zdjęcie i jest mega nieczytelne. Jutro znajoma rano wyśle mi wynik 🙈
Chyba 71. Więc rośnie 🙈.
Super!! ❤️ A ja idąc Twoim tropem zrobiłam przed chwilą jeszcze jeden test.
I wiesz co?
I *****! Wcale nie ma drugiej kreski! Twój sposób nie działa! 🤣🤣🤣

reklama
Do góry