reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
Tylko weź pod uwagę, że człowiek który wszystko umie tak naprawdę nic nie potrafi 🤷🏻‍♀️ Mam już 29 lat i dalej się zastanawiam nad tym co ja chcę robić w życiu.
Nie bądź dla siebie taka surowa😉
Zaradna kobitka z Ciebie i na pewno do tego wkońcu dojdziesz. A to bardziej w kontekście kariery zawodowej, czy ogólnych życiowych planów?

Dziewczyny wczoraj zaczął okres i dziś niby dalej jest ale takie marne.
Już drugi cykl tak mam. Że taki marny ten okres.
Długo się rozkręca później jest jeden dzień normalnie a drugi taki marny i trzeci to takie raczej plamienia (bardziej zauważalne przy podcieraniu).

Och dziewczyny niepotrzebnie dzwoniłam do położnej, bo jeszcze teraz będę miała nadzieje 😂 Mam proga: 12.5 ng/ml jest 26 dc. Nie jest źle. Potwierdza spóźnioną owu 8 dni temu. Grunt, że była 😍 Mogę liczyć termin @ później, czyli wtorek-środa, a nie sobota-niedziela. Położna powiedziała, że moje plamienia są jak implantacyjne :O Mam czekać na @ i ewentualnie zrobić betę max 2 dni przed terminem jak nie wytrzymam. Dostałam skierowanie na betę. Ja się zastrzelę w tym cyklu 😂😂😂 Przy takim standardowym progu plamienia 5 dniowe na tyle czasu przed terminem @ z powodu niedomogi lutealnej to chyba raczej nie, zwłaszcza, że są różowe.

Edit: No i chociaż mam pewność, że nie dostanę okresu za 2 dni, raczej przy takim progu jutro nie będzie ostatnim dniem cyklu 😂
IMG_6156.jpeg

Ostatnia edycja:
Och dziewczyny niepotrzebnie dzwoniłam do położnej, bo jeszcze teraz będę miała nadzieje 😂 Mam proga: 12.5 ng/ml jest 26 dc. Nie jest źle. Potwierdza spóźnioną owu 8 dni temu. Grunt, że była 😍 Mogę liczyć termin @ później, czyli wtorek-środa, a nie sobota-niedziela. Położna powiedziała, że moje plamienia są jak implantacyjne :O Mam czekać na @ i ewentualnie zrobić betę max 2 dni przed terminem jak nie wytrzymam. Dostałam skierowanie na betę. Ja się zastrzelę w tym cyklu 😂😂😂
Zobacz załącznik 1577235
Teraz trzeba czekać na rozwiązanie zagadki 😃

reklama
Do góry