reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
Tylko weź pod uwagę, że człowiek który wszystko umie tak naprawdę nic nie potrafi 🤷🏻‍♀️ Mam już 29 lat i dalej się zastanawiam nad tym co ja chcę robić w życiu.
Nie bądź dla siebie taka surowa😉
Zaradna kobitka z Ciebie i na pewno do tego wkońcu dojdziesz. A to bardziej w kontekście kariery zawodowej, czy ogólnych życiowych planów?

Dziewczyny wczoraj zaczął okres i dziś niby dalej jest ale takie marne.
Już drugi cykl tak mam. Że taki marny ten okres.
Długo się rozkręca później jest jeden dzień normalnie a drugi taki marny i trzeci to takie raczej plamienia (bardziej zauważalne przy podcieraniu).

Och dziewczyny niepotrzebnie dzwoniłam do położnej, bo jeszcze teraz będę miała nadzieje 😂 Mam proga: 12.5 ng/ml jest 26 dc. Nie jest źle. Potwierdza spóźnioną owu 8 dni temu. Grunt, że była 😍 Mogę liczyć termin @ później, czyli wtorek-środa, a nie sobota-niedziela. Położna powiedziała, że moje plamienia są jak implantacyjne :O Mam czekać na @ i ewentualnie zrobić betę max 2 dni przed terminem jak nie wytrzymam. Dostałam skierowanie na betę. Ja się zastrzelę w tym cyklu 😂😂😂 Przy takim standardowym progu plamienia 5 dniowe na tyle czasu przed terminem @ z powodu niedomogi lutealnej to chyba raczej nie, zwłaszcza, że są różowe.

Edit: No i chociaż mam pewność, że nie dostanę okresu za 2 dni, raczej przy takim progu jutro nie będzie ostatnim dniem cyklu 😂
IMG_6156.jpeg

Ostatnia edycja:
Och dziewczyny niepotrzebnie dzwoniłam do położnej, bo jeszcze teraz będę miała nadzieje 😂 Mam proga: 12.5 ng/ml jest 26 dc. Nie jest źle. Potwierdza spóźnioną owu 8 dni temu. Grunt, że była 😍 Mogę liczyć termin @ później, czyli wtorek-środa, a nie sobota-niedziela. Położna powiedziała, że moje plamienia są jak implantacyjne :O Mam czekać na @ i ewentualnie zrobić betę max 2 dni przed terminem jak nie wytrzymam. Dostałam skierowanie na betę. Ja się zastrzelę w tym cyklu 😂😂😂
Zobacz załącznik 1577235
Teraz trzeba czekać na rozwiązanie zagadki 😃

reklama
Do góry