reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Pisałam Wam na początku tyg, że mam takiego strasznego pecha. Dzwoniłam do speca od pralek i gość mnie odrzucał, zostawiłam mu wiadomość ale się nie odezwał. Stwierdziłam "niech całuje się w dupę, sama sobie dam radę". Jestem przetyrana, masakra czego ja się podjęłam, ale najważniejsze że się udało 💪🏻 pralka działa 😊 robiłam zdjęcie dla Starszego jak wyglądała po rozebraniu, ale nie wiem co się stało i nie mam zdjęcia 😐
Wow, podziwiam 😲
Ja na pewno bym się nie podjęła😀
Bałabym się, że gorzej zepsuję🙈
Ty to jesteś kobieta wielu talentów 🤩

reklama
Ech u mnie ciągle różowe/beżowe plamienia od niedzieli, z jednodniową niecałą przerwą… Teraz na papierze przezroczysty śluz ze strużką krwi. Masakra, nie wiem co się dzieje z tym cyklem. Wyników proga jeszcze nie mam, ale już się nastawiam psychicznie, że będzie niewiele.
Kurde, ciekawe co to za plamienia...🫤

To już za długo trwa, bo od niedzieli. Nigdy tak nie miałam. Jedyne co to na 1-2 dni przed terminem @ miałam takie typowo zwiastujące brązowe. Mam nadzieję, że to nie castagnus. Jestem ciekawa jaki wyjdzie progesteron 🥺
Ja nie miewam plamień. Takie przedokresowe to inna bajka, bo można podciągnąć pod rozkręcający się okres. A nie masz jak się skonsultować albo umówić z gin?

Ja nie miewam plamień. Takie przedokresowe to inna bajka, bo można podciągnąć pod rozkręcający się okres. A nie masz jak się skonsultować albo umówić z gin?
Zaraz ma zadzwonić położna, bo do gine nie znajdę już terminu na ten tydzień. Zapytam się co mam robić czy czekać na @ i potem przyjść czy przyjść od razu 🤷🏼‍♀️

reklama
Do góry