reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Nope, ale sporo czytałam, że zdarzają się takie różowe :)

U mnie dziś totalnie inny śluz niż zawsze przed @. Jak klej 😂 Pojawiło się tez kilka kropelek starej krwi. No nieźle. Jak to Castagnus to ja dziękuję… Ból owu był 7 dni temu, wiec mam nadzieję, że te wszystkie dziwne plamienia to jakaś zapowiedź braku okresu a nie bujda 😂😂😂
Nawet nie wiesz jak czekam na Twój rozwój sytuacji 🙈 ja przegapiłam pik w testach owu ale dzisiaj masakrycznie rwie lewy jajnik (lepszy jajowód 😁), chyba pierwszy raz od porodu tak jasno czuję, że coś się tam dzieje 🤔 no zobaczymy co ten castangus zdziała 🤔 męża i siebie szprycuje flavamedem 🤣 rozrzedza to może coś pomoże 🙈
Oczywiście złapałam przeziębienie i smarkam jak dzika 🤦 dobrze, że mężowi nic nie przeszkadza jak pada słowo "seks" 😂 bo wypadałoby dzisiaj coś podziałać .
Chyba coś mi hormony świrują, bo mam straszny zjazd 🤷 ale może to tylko pogoda

reklama
Nawet nie wiesz jak czekam na Twój rozwój sytuacji 🙈 ja przegapiłam pik w testach owu ale dzisiaj masakrycznie rwie lewy jajnik (lepszy jajowód 😁), chyba pierwszy raz od porodu tak jasno czuję, że coś się tam dzieje 🤔 no zobaczymy co ten castangus zdziała 🤔 męża i siebie szprycuje flavamedem 🤣 rozrzedza to może coś pomoże 🙈
Oczywiście złapałam przeziębienie i smarkam jak dzika 🤦 dobrze, że mężowi nic nie przeszkadza jak pada słowo "seks" 😂 bo wypadałoby dzisiaj coś podziałać .
Chyba coś mi hormony świrują, bo mam straszny zjazd 🤷 ale może to tylko pogoda
Haha no widzisz a u mnie nic ciekawego 😂🤷🏼‍♀️ Jutro rano podskoczę zbadać proga, dziś już nie zdążyłam. Jeśli owu była 11.10 to przynajmniej będę mogła to potwierdzić i sobie czekać dalej jak to wszystko się potoczy :D Objawów u mnie brak, PMS na razie też, może chociaż tyle dobrego :)

Ja chyba tez przegapiłam peak albo druga opcja, że jakoś wyjątkowo późno będzie nawet jak na moje cykle (dzis 18 dc). My sobie działamy rekreacyjnie ;) Jeszcze jak wpadnie jutro, to w weekend wypadłoby się postarać, a my akurat na wyjeździe będziemy, więc nie wiem czy warunki pozwolą. Ten cykl jakiś taki nijaki.

Dziewczyny jeszcze mam pytanie . Bo chyba zacznę zarzywac to acc na ten śluz.
Bo ogólnie u mnie wygląda to tak że odrazu po okresie może tak 1-2 dni mam ten śluz taki przezroczysty lepki,rozciągliwy i tak przez 2 dni może. I później wgl tego śluzu nie ma .są ino te bóle w jajnikach w okolicach prawdopodobnej owulacij.
Co o tym myślicie?

Jakoś od wakacji się nie zabezpieczaliśmy, ale też nie pilnowałam cyklu. W listopadzie zaszłam w ciążę i w lutym poroniłam, później był jeszcze jeden biochem i tak czas leci do teraz....
Kurczę to tez miałaś trochę przejść, u nas nic a nic. Mój gin powiedział ze z owulacji nic nie będzie w tym cyklu ale jakos nie potrafię odpuscic. Z jednej strony badania i pragmatyczne podejscie do tematu a z drugiej strony wiara i nadzieja ze może jednak coś zaskoczy. Trzymam kciuki mocno za Was ♥️♥️ mam nadzieje ze nasze małe październikowe niedługo będą mieć rodzenstwo ♥️♥️♥️

reklama
Dziewczyny jeszcze mam pytanie . Bo chyba zacznę zarzywac to acc na ten śluz.
Bo ogólnie u mnie wygląda to tak że odrazu po okresie może tak 1-2 dni mam ten śluz taki przezroczysty lepki,rozciągliwy i tak przez 2 dni może. I później wgl tego śluzu nie ma .są ino te bóle w jajnikach w okolicach prawdopodobnej owulacij.
Co o tym myślicie?
Przejdź się na monitoring- będziesz mogła porównać obraz usg do swoich objawów. Możesz też zacząć mierzyć temperaturę

Do góry