reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Nope, ale sporo czytałam, że zdarzają się takie różowe :)

U mnie dziś totalnie inny śluz niż zawsze przed @. Jak klej 😂 Pojawiło się tez kilka kropelek starej krwi. No nieźle. Jak to Castagnus to ja dziękuję… Ból owu był 7 dni temu, wiec mam nadzieję, że te wszystkie dziwne plamienia to jakaś zapowiedź braku okresu a nie bujda 😂😂😂
Nawet nie wiesz jak czekam na Twój rozwój sytuacji 🙈 ja przegapiłam pik w testach owu ale dzisiaj masakrycznie rwie lewy jajnik (lepszy jajowód 😁), chyba pierwszy raz od porodu tak jasno czuję, że coś się tam dzieje 🤔 no zobaczymy co ten castangus zdziała 🤔 męża i siebie szprycuje flavamedem 🤣 rozrzedza to może coś pomoże 🙈
Oczywiście złapałam przeziębienie i smarkam jak dzika 🤦 dobrze, że mężowi nic nie przeszkadza jak pada słowo "seks" 😂 bo wypadałoby dzisiaj coś podziałać .
Chyba coś mi hormony świrują, bo mam straszny zjazd 🤷 ale może to tylko pogoda

reklama
Nawet nie wiesz jak czekam na Twój rozwój sytuacji 🙈 ja przegapiłam pik w testach owu ale dzisiaj masakrycznie rwie lewy jajnik (lepszy jajowód 😁), chyba pierwszy raz od porodu tak jasno czuję, że coś się tam dzieje 🤔 no zobaczymy co ten castangus zdziała 🤔 męża i siebie szprycuje flavamedem 🤣 rozrzedza to może coś pomoże 🙈
Oczywiście złapałam przeziębienie i smarkam jak dzika 🤦 dobrze, że mężowi nic nie przeszkadza jak pada słowo "seks" 😂 bo wypadałoby dzisiaj coś podziałać .
Chyba coś mi hormony świrują, bo mam straszny zjazd 🤷 ale może to tylko pogoda
Haha no widzisz a u mnie nic ciekawego 😂🤷🏼‍♀️ Jutro rano podskoczę zbadać proga, dziś już nie zdążyłam. Jeśli owu była 11.10 to przynajmniej będę mogła to potwierdzić i sobie czekać dalej jak to wszystko się potoczy :D Objawów u mnie brak, PMS na razie też, może chociaż tyle dobrego :)

Ja chyba tez przegapiłam peak albo druga opcja, że jakoś wyjątkowo późno będzie nawet jak na moje cykle (dzis 18 dc). My sobie działamy rekreacyjnie ;) Jeszcze jak wpadnie jutro, to w weekend wypadłoby się postarać, a my akurat na wyjeździe będziemy, więc nie wiem czy warunki pozwolą. Ten cykl jakiś taki nijaki.

Dziewczyny jeszcze mam pytanie . Bo chyba zacznę zarzywac to acc na ten śluz.
Bo ogólnie u mnie wygląda to tak że odrazu po okresie może tak 1-2 dni mam ten śluz taki przezroczysty lepki,rozciągliwy i tak przez 2 dni może. I później wgl tego śluzu nie ma .są ino te bóle w jajnikach w okolicach prawdopodobnej owulacij.
Co o tym myślicie?

Jakoś od wakacji się nie zabezpieczaliśmy, ale też nie pilnowałam cyklu. W listopadzie zaszłam w ciążę i w lutym poroniłam, później był jeszcze jeden biochem i tak czas leci do teraz....
Kurczę to tez miałaś trochę przejść, u nas nic a nic. Mój gin powiedział ze z owulacji nic nie będzie w tym cyklu ale jakos nie potrafię odpuscic. Z jednej strony badania i pragmatyczne podejscie do tematu a z drugiej strony wiara i nadzieja ze może jednak coś zaskoczy. Trzymam kciuki mocno za Was ♥️♥️ mam nadzieje ze nasze małe październikowe niedługo będą mieć rodzenstwo ♥️♥️♥️

reklama
Dziewczyny jeszcze mam pytanie . Bo chyba zacznę zarzywac to acc na ten śluz.
Bo ogólnie u mnie wygląda to tak że odrazu po okresie może tak 1-2 dni mam ten śluz taki przezroczysty lepki,rozciągliwy i tak przez 2 dni może. I później wgl tego śluzu nie ma .są ino te bóle w jajnikach w okolicach prawdopodobnej owulacij.
Co o tym myślicie?
Przejdź się na monitoring- będziesz mogła porównać obraz usg do swoich objawów. Możesz też zacząć mierzyć temperaturę

Do góry