Bolilol
Fanka BB :)
łoooo paniiiii, kciuki już na zapas zaciśnięte l!U mnie wymazy czyściutkie, więc we wtorek drożność. Proszę trzymać kciuki również za mnie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
łoooo paniiiii, kciuki już na zapas zaciśnięte l!U mnie wymazy czyściutkie, więc we wtorek drożność. Proszę trzymać kciuki również za mnie!
Najlepiej by było, byś skoczyła sobie na monitoring i na monitoringu będziesz sobie w stanie porównać wszystkie swoje objawy z tym, co się faktycznie dzieje. Inaczej to wróżenie z fusów niestetyDziewczyny jeszcze mam pytanie . Bo chyba zacznę zarzywac to acc na ten śluz.
Bo ogólnie u mnie wygląda to tak że odrazu po okresie może tak 1-2 dni mam ten śluz taki przezroczysty lepki,rozciągliwy i tak przez 2 dni może. I później wgl tego śluzu nie ma .są ino te bóle w jajnikach w okolicach prawdopodobnej owulacij.
Co o tym myślicie?
jeszcze czasWitam dziewczyny o tej jakże wczesnej godzinie U mnie dzisiaj 8dpo i biel razi po oczach. Trzymam kciuki za wszystkie testujące, oczekujące i już zabrzuszkowane. Będzie dobrze
TrzymamU mnie wymazy czyściutkie, więc we wtorek drożność. Proszę trzymać kciuki również za mnie!
Początek sikania, jeszcze jest szansaWitam dziewczyny o tej jakże wczesnej godzinie U mnie dzisiaj 8dpo i biel razi po oczach. Trzymam kciuki za wszystkie testujące, oczekujące i już zabrzuszkowane. Będzie dobrze
Ja mam właśnie plamienia w czas owulacji, ból i ogolnie gorsze samopoczucie i trwa to okoloowulacyjnie 4 dni.Nie. Moja siostra ma za to cały wachlarz objawów o które pytacie. Dla niej czas owulacja jest gorszy niż okres.
3 dni przed owu, 1x dziennie ranoTez pytałam, kiedy brać to acc? U mnie po miesiączce to sucho mam chyba przez 10 dni a śluz mi się pojawia w dniach 15-18. Córkę zmajstrowalismy właśnie najprawdopodniej miedzy 18-20 dniem cyklu. A pierwsza ciąża stracona tez była z późnego bzykania to kiedy to brać?