reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
Po badaniu progesteronu uznała że za szybko spada i stąd ten dupek, ale bardziej składnia się w stronę mutacji które mi wyszły. No i mówiła, że szansa na donoszenie ciąży jest bez tych wszystkich leków, ale będą wdrażane w celu zapobiegawczych. Poprzedni machali ręką, bo przecież mam już dziecko i czego ja od nich chce "straty się zdążają".
Acha, rozumiem. No podejście niektórych lekarzy i bagatelizowanie problemów rozwala system🤦‍♀️

Dziewczyny a ten lek acc na ten śluz to kiedy się powinno brać.
I to nie zaszkodzi?
Poczytaj o miovelli NAC. To ta sama substancja. Z mojego doświadczenia wynika, że można kupić NAC ze Swansona i zażywać na początku cyklu, jak miovelię i to wystarcza do polepszenia śluzu podczas owu (przynajmniej u mnie) 🙂

a piłyście może te zioła o. Sroki na progesteron? jeśli tak, to to się pije do miesiączki czy jak? bo czytałam ze jest tam krwawnik, który przy ewentualnej ciąży nie jest wskazany

Tak u mnie też, ale zawsze tylko na 1-2 dzień przed @ i potem od razu krew, sprawdzałam w kalendarzyku od stycznia jak zaznaczałam. Teraz dostałam na ponad tydzień przed terminem i tylko 2 dni i nic. W dodatku wyglądało to inaczej niż zawsze. Dobrze, że zrobiłam zdjęcia, to może w razie co lekarzowi pokażę. Mam tylko nadzieje, że
To nie jakieś problemy z progiem, ale może to tylko castagnus bo dopiero zaczęłam go brać w tym cyklu 🤷🏼‍♀️
Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok

reklama
Do góry