Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
Nie . Bo wczoraj wieczorem zaczeła się @, dziś się już rozchulała@dorota8 @Puchatymis testowałyście dzisiaj?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie . Bo wczoraj wieczorem zaczeła się @, dziś się już rozchulała@dorota8 @Puchatymis testowałyście dzisiaj?
Acha, rozumiem. No podejście niektórych lekarzy i bagatelizowanie problemów rozwala systemPo badaniu progesteronu uznała że za szybko spada i stąd ten dupek, ale bardziej składnia się w stronę mutacji które mi wyszły. No i mówiła, że szansa na donoszenie ciąży jest bez tych wszystkich leków, ale będą wdrażane w celu zapobiegawczych. Poprzedni machali ręką, bo przecież mam już dziecko i czego ja od nich chce "straty się zdążają".
Też dzisiaj sikałam, 26 dc, również biało. W sobotę niby @, ale nadal liczę że nie przyjdzieNie zauważyłam nigdy
Ja za to wysilałam dzisiaj rano swój ostatni test @ nadal nie ma, 27dc, 13 dpo, było biało, już nic mnie nie korci XD
Lzej na serduszku
Poczytaj o miovelli NAC. To ta sama substancja. Z mojego doświadczenia wynika, że można kupić NAC ze Swansona i zażywać na początku cyklu, jak miovelię i to wystarcza do polepszenia śluzu podczas owu (przynajmniej u mnie)Dziewczyny a ten lek acc na ten śluz to kiedy się powinno brać.
I to nie zaszkodzi?
Nie zaszkodzi, można zacząć brać na kilka dni przed owulacją.Dziewczyny a ten lek acc na ten śluz to kiedy się powinno brać.
I to nie zaszkodzi?
Trzymam kciuki, żeby wszystko było okTak u mnie też, ale zawsze tylko na 1-2 dzień przed @ i potem od razu krew, sprawdzałam w kalendarzyku od stycznia jak zaznaczałam. Teraz dostałam na ponad tydzień przed terminem i tylko 2 dni i nic. W dodatku wyglądało to inaczej niż zawsze. Dobrze, że zrobiłam zdjęcia, to może w razie co lekarzowi pokażę. Mam tylko nadzieje, że
To nie jakieś problemy z progiem, ale może to tylko castagnus bo dopiero zaczęłam go brać w tym cyklu
Nooo! To się doczekałaś! Trzymam mocno kciukiU mnie wymazy czyściutkie, więc we wtorek drożność. Proszę trzymać kciuki również za mnie!