reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
Wtedy byłam u kilku różnych w LuxMedzie. Już ich mam czarnej liście 😅
Masakra, ja teraz mam luxmed. Tragiczne zą opinie gine prowadzących ciążę, już sprawdzałam na zaś jakby mi kiedyś ten test pozytywny wyszedł😂 :( Nie wiem czy można na tej grupie o tym napisać, nie ciągnę tematu, tak tylko stwierdzam odnośnie luxmed.

Masakra, ja teraz mam luxmed. Tragiczne zą opinie gine prowadzących ciążę, już sprawdzałam na zaś jakby mi kiedyś ten test pozytywny wyszedł😂 :( Nie wiem czy można na tej grupie o tym napisać, nie ciągnę tematu, tak tylko stwierdzam odnośnie luxmed.
Generalnie podpowiem tylko jeszcze, że mają też dobrych specjalistów. Ale dostanie się do nich graniczy z cudem ;) Trzeba naprawdę bardzo mocno polować na wizytę u danego lekarza.

Ja też mam złe doświadczenie z gin w Luxmed i Medicover. Mam wrażenie że ci gin nie mają o niczym pojęcia. U mnie pseudo ginekolog w Luxmed nie potrafił określić czy miałam owulację. Ostatecznie stwierdził że jeden jajnik jest większy od drugiego więc mam owulację. W Luxmed mam jedną ginekolog która jest super ale kolejki do niej to jest jakiś dramat. Terminy do niej się rozchodzą pod ladą.

Ja też mam złe doświadczenie z gin w Luxmed i Medicover. Mam wrażenie że ci gin nie mają o niczym pojęcia. U mnie pseudo ginekolog w Luxmed nie potrafił określić czy miałam owulację. Ostatecznie stwierdził że jeden jajnik jest większy od drugiego więc mam owulację. W Luxmed mam jedną ginekolog która jest super ale kolejki do niej to jest jakiś dramat. Terminy do niej się rozchodzą pod ladą.
Ja ostatnio byłam na USG transwaginalnym i gine przeprowadzący badanie (tu akurat był lek gine) mowił mi o tym, że nie wolno nosić telefonu w kieszeni bo psuje plemniji, a jedzenie na mieście powoduje bezpłodność u kobiet 😂 Mam nadzieję, że to nieprawda, ale z tym telefonem to pilnuję 😂

Też miałam jedną taką ginekolog, cuuuudem wyrwałam wizytę u niej. A teraz już nawet jej nie potrafię zaufać :/

reklama
Ja ostatnio byłam na USG transwaginalnym i gine przeprowadzący badanie (tu akurat był lek gine) mowił mi o tym, że nie wolno nosić telefonu w kieszeni bo psuje plemniji, a jedzenie na mieście powoduje bezpłodność u kobiet 😂 Mam nadzieję, że to nieprawda, ale z tym telefonem to pilnuję 😂
Może z tym jedzenim na mieście chodziło mu o fastfood.

Do góry