reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Ja dzisiaj ogarniałam groby i padam na ryj. Niby zaczynają się płodne, ale mi się nic nie chce już wieczorem i widzę, że mąż tez jakoś bez entuzjazmu. Test daleki od peaku jeszcze, więc chyba zbierzemy siły ;) A na wizytę można iść po seksie? Tzn. po seksie dzień wcześniej mam na myśli :D

reklama
@Olgamat180 kiedy Ty testujesz ? Bo ja Ciebie w ogóle nie wpisałam na pierwszą stronę 😬🙈
Bardzo przepraszam jeśli pisałaś a ja przeoczyłam 🫣
22.10 powinnam dostać okres ale jestem po zivafert i nie wiem kiedy robić aby było wszystko pewne co myślicie ? Ile dni po zastrzyku warto ?
W ciąży w której poroniłam zrobiłam 10 dni po i był cień wiec chyba teraz tez zrobię 10 dni po

Masakra, ja teraz mam luxmed. Tragiczne zą opinie gine prowadzących ciążę, już sprawdzałam na zaś jakby mi kiedyś ten test pozytywny wyszedł😂 :( Nie wiem czy można na tej grupie o tym napisać, nie ciągnę tematu, tak tylko stwierdzam odnośnie luxmed.
Mam w luxmedzie takiego lekarza, który nie cieszy się sympatią. Mi tam on jakoś nie przeszkadza, a dzięki temu nie mam problemu z terminem 🙃 Dobić się do jakiegoś dobrego lekarza to cud.

reklama
Mam w luxmedzie takiego lekarza, który nie cieszy się sympatią. Mi tam on jakoś nie przeszkadza, a dzięki temu nie mam problemu z terminem 🙃 Dobić się do jakiegoś dobrego lekarza to cud.
Miasto do którego jeżdżę jak na swoją wielkość jest bogate w dobrych ginekologów. Nawet ostatnio na NFZ zaczął przyjmować młody doktor z którym miałam doczynienia w szpitalu i byłam zachwycona jego podejściem do pacjentki. Każda zajmowała się tak samo, nie tylko swoimi pacjentami, dokładny, przeprowadzał bogaty wywiad i bardzo dobrze wszystko tłumaczył. Na grupach widzę same pozytywne opinie i znajome które chodzą do niego też są bardzo zadowolone. Ogólnie specjalistów mamy spoko, tylko terminy na NFZ, to jakie żart. Z resztą prywatnej też nie raz trzeba czekać, np USG piersi to okł 3/4tyg 🤷🏻‍♀️

Do góry