reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Miasto do którego jeżdżę jak na swoją wielkość jest bogate w dobrych ginekologów. Nawet ostatnio na NFZ zaczął przyjmować młody doktor z którym miałam doczynienia w szpitalu i byłam zachwycona jego podejściem do pacjentki. Każda zajmowała się tak samo, nie tylko swoimi pacjentami, dokładny, przeprowadzał bogaty wywiad i bardzo dobrze wszystko tłumaczył. Na grupach widzę same pozytywne opinie i znajome które chodzą do niego też są bardzo zadowolone. Ogólnie specjalistów mamy spoko, tylko terminy na NFZ, to jakie żart. Z resztą prywatnej też nie raz trzeba czekać, np USG piersi to okł 3/4tyg 🤷🏻‍♀️
To prawda, trzeba odczekać swoje.

reklama
Dzień dobry,mam załamke dzisiaj,mocno wierzyłam w ten cykl. Odkąd przestałam brać tabletki cykl w cykl miałam pms (obżeranie się słodyczami,zdenerwowanie,bardzo obolałe piersi) tym razem nic,dobry humor,zero zachcianek,mogłabym cały dzień nic nie jeść,piersi duże ale zero bolu. Wczorajszy test wykonany o 19 oczywiście biel. Dzisiaj dzień spodziewanej @
Pociesza mnie fakt ze wybieramy się dzisiaj na mecz reprezentacji i trochę zajmę głowę 🙁

Załączniki

• FFDBE970-F49C-4B86-8512-37BD9B999BB1.jpeg
    FFDBE970-F49C-4B86-8512-37BD9B999BB1.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 121
Cześć Kobiety Mądre Głowy, mam trochę zjazd po tych negatywach ale przynajmniej już wiem, że ten cykl nieudany. Zastanawiam się nad dodatkowymi badaniami na trombofilie. Myślicie że to się opłaca tak bez jakiś większych wskazań? Już wszystko inne zbadane z tych podstawowych a właśnie mija 8 cykli i ciąży nie ma... pozostaje trombofilia niezbadana , kariotyp i ewentualnie drożność po raz drugi (lekarz twierdzi, że jak przed 1 było ok to nie trzeba robić teraz). Macie jeszcze jakieś pola do posprawdzania?

reklama
Do góry