Gwen89
Fanka BB :)
Straszne draństwo :/ ale Dlatego wole nasze polskie lumpeksy. w tym szukanie tkanin szlachetnych, ciekawych pintów.Część dziewczyny
U mnie wczorajszy dzień też zaliczam do mniej udanych. Cały czas wyświetlają mi się reklamy shein i renee. W końcu się skusiłam na sukienkę z tej drugiej firmy, był akurat promocje, a kreacja piękna na zdjęciu. Przyszła mi wczoraj do zapłaty 96zł, myślę interes życia. Rozpakowuje. No nie! Brudna! No ale w sumie jak będzie ok, to przecież pralka sobie poradzi. Wzięłam S (w końcu już przybyło mnie trochę i XS są małe), ale byka tak sporą że weszłam w nią bez rozpinania. Ogólnie wyglądałam jak w worku odrazu pakuj do zwrotu. Wchodzę na stronę, a tam cena 79.90 - tyle mogą mi zwrócić, ale jeszcze za zwrot muszą odliczyć. Jestem ciekawa czy za każdym razem zaniżają kwotę zwrotu czy tylko ja mam takie szczęście. Niby nic się nie stało, ale będę dalej unikać sklepów tego typu. A dodam jeszcze że opinie tej sukienki były super.
A nie lubisz w lumpeksy? ja właśnie złapałam jakiegoś PMSa i chodze taka wkurwiona ze muszę wyjść na terapie do lumpa stary sobie wziął nadgodzinki i zadowolony w gabinecie ogląda YouTube, na szczęście babcia wzięła młoda do Kopernika uff
Ale…
Pomijając temat: nie miałam pms jakieś dobre 10 mcy, a chyba to gowno powróciło bo ten ból piersi 2 dni temu, dzisiaj jestem wręcz wściekło-płaczliwa.
No tak mi pięknie było bez tego, a dzisiaj znowu mnie rozsadza