reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Ja już po pracy i po treningu na siłowni.
Dzisiaj pracowałam za dwóch, wspomagałam koleżankę, która przyszła do pracy na kacu z bolącą głową, jej facet miał wczoraj urodziny i poniósł ich melanż 😆 😁
W ramach rekompensaty na koniec zmiany dostałam od niej 12 półlitrowych butelek swojej ulubionej wody 🤣
Stwierdziła, że skoro nie jem słodyczy , bo dieta to nie kupi mi bomboniery ani czekolady, tylko coś z czego na pewno skorzystam😄
Ale fajnie 🙂 miło jak ludzie słuchają i zwracaj uwagę na to co lubimy. Mnie osobiście nic bardziej nie wkurza jak niepraktyczne prezentu lub kasa, szczerze wolę same życzenia niż takie niespodzianki.

reklama
Przyznać się, która ma w domu jeden test i testuje tylko w dniu spodziewanej miesiączki?
Chyba większość ma zapasy i zaczyna 7-8dpo.
ja 🙈
Sorki że się nie udzielam ostatnio ale aktualnie jesteśmy na urlopie w Egipcie więc zbieram promyki słońca 😁 nie wiem czy się zalapie na testowanie w październiku więc wpiszcie mnie na ławkę rezerwowych 😉 będę was podczytywac 😁

reklama
Do góry