reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Ja wcześnie zaczęłam 😋 do 30stki miałam mieć 2, a później tak 33 i trzecie. Jak się nie udawało z drugim dzieckiem to stwierdziłam, że będą przerwy co 3 lata. No, ale plany planami, a życie życiem 😉
To właśnie mój błąd bo ja późno zaczęłam... pierwsze w wieku 33. I chciałam do 40 wyrobic się z trójką ale teraz kolejne urodziny za mną a ciąży brak ;(

reklama
To właśnie mój błąd bo ja późno zaczęłam... pierwsze w wieku 33. I chciałam do 40 wyrobic się z trójką ale teraz kolejne urodziny za mną a ciąży brak ;(
Ja jakbym wiedziała, ze to tyle potrwa to tez bym od razu po slubie brała się za robote :D szkoda ze nie da się pewnych rzeczy przewidzieć

Pospieszyłam się i 6/7 dpo zrobiłam pinka, oczywiście biel niczym pierwszy śnieg. Zrobiłam dlatego bo ide wieczorem na imprezę, w takim razie pozwolę sobie na drinka. Żadnego testu w domu nie mam, ja staram się ich robić jak najmniej, bo bez sensu tylko się nakręcam, stresuję i wydaje kasę.

Nic nie przewidzimy 🤷🏻‍♀️ przy moich mutacja możliwe jest że wiek robi swoje, tyle że nie miałam wcześniej odpowiednie osoby z którą mogłabym mieć to dziecko. Dla mnie takie teksty w stylu "mogliśmy się wcześniej zdecydować" - nie ma sensu. Wcześnie z jakiś względu każda z nas nie zdecydowała się na dziecko i na pewno każdy powód był dobry. Znam też takie kobiety, które nie chciały mieć dzieci i po 30stce się im odmieniło. Sam przykład mojej ciotki "nigdy nie będę mieć chłopa i dziecka. Na co mi to? Przecież jest mi dobrze!". Koło 40stki się jej odmieniło.

Ostatnia edycja:
Ja jakbym wiedziała, ze to tyle potrwa to tez bym od razu po slubie brała się za robote :D szkoda ze nie da się pewnych rzeczy przewidzieć
No ale miałaś jakiś powód żeby odwlec te starania w czasie. Nie oszukujemy się, życie wywraca się do góry nogami po przyjściu na świat dziecka. Dobrze jest pożyć sobie we dwoje.

Łapcie Felinke 😁😍

Załączniki

• IMG_20231011_143143.jpg
    IMG_20231011_143143.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 132
reklama
Do góry