reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Ja wcześnie zaczęłam 😋 do 30stki miałam mieć 2, a później tak 33 i trzecie. Jak się nie udawało z drugim dzieckiem to stwierdziłam, że będą przerwy co 3 lata. No, ale plany planami, a życie życiem 😉
To właśnie mój błąd bo ja późno zaczęłam... pierwsze w wieku 33. I chciałam do 40 wyrobic się z trójką ale teraz kolejne urodziny za mną a ciąży brak ;(

reklama
To właśnie mój błąd bo ja późno zaczęłam... pierwsze w wieku 33. I chciałam do 40 wyrobic się z trójką ale teraz kolejne urodziny za mną a ciąży brak ;(
Ja jakbym wiedziała, ze to tyle potrwa to tez bym od razu po slubie brała się za robote :D szkoda ze nie da się pewnych rzeczy przewidzieć

Pospieszyłam się i 6/7 dpo zrobiłam pinka, oczywiście biel niczym pierwszy śnieg. Zrobiłam dlatego bo ide wieczorem na imprezę, w takim razie pozwolę sobie na drinka. Żadnego testu w domu nie mam, ja staram się ich robić jak najmniej, bo bez sensu tylko się nakręcam, stresuję i wydaje kasę.

Nic nie przewidzimy 🤷🏻‍♀️ przy moich mutacja możliwe jest że wiek robi swoje, tyle że nie miałam wcześniej odpowiednie osoby z którą mogłabym mieć to dziecko. Dla mnie takie teksty w stylu "mogliśmy się wcześniej zdecydować" - nie ma sensu. Wcześnie z jakiś względu każda z nas nie zdecydowała się na dziecko i na pewno każdy powód był dobry. Znam też takie kobiety, które nie chciały mieć dzieci i po 30stce się im odmieniło. Sam przykład mojej ciotki "nigdy nie będę mieć chłopa i dziecka. Na co mi to? Przecież jest mi dobrze!". Koło 40stki się jej odmieniło.

Ostatnia edycja:
Ja jakbym wiedziała, ze to tyle potrwa to tez bym od razu po slubie brała się za robote :D szkoda ze nie da się pewnych rzeczy przewidzieć
No ale miałaś jakiś powód żeby odwlec te starania w czasie. Nie oszukujemy się, życie wywraca się do góry nogami po przyjściu na świat dziecka. Dobrze jest pożyć sobie we dwoje.

Łapcie Felinke 😁😍

Załączniki

• IMG_20231011_143143.jpg
    IMG_20231011_143143.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 123
reklama
Do góry