reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
Ja już po pracy i po treningu na siłowni.
Dzisiaj pracowałam za dwóch, wspomagałam koleżankę, która przyszła do pracy na kacu z bolącą głową, jej facet miał wczoraj urodziny i poniósł ich melanż 😆 😁
W ramach rekompensaty na koniec zmiany dostałam od niej 12 półlitrowych butelek swojej ulubionej wody 🤣
Stwierdziła, że skoro nie jem słodyczy , bo dieta to nie kupi mi bomboniery ani czekolady, tylko coś z czego na pewno skorzystam😄

Ja już po pracy i po treningu na siłowni.
Dzisiaj pracowałam za dwóch, wspomagałam koleżankę, która przyszła do pracy na kacu z bolącą głową, jej facet miał wczoraj urodziny i poniósł ich melanż 😆 😁
W ramach rekompensaty na koniec zmiany dostałam od niej 12 półlitrowych butelek swojej ulubionej wody 🤣
Stwierdziła, że skoro nie jem słodyczy , bo dieta to nie kupi mi bomboniery ani czekolady, tylko coś z czego na pewno skorzystam😄
To specjalnie bez polskich znaków??? :D żeby młodzieży wódą nie gorszyć :D

U mnie dzisiaj 22DC i obudziłam się z przeczuciem ze się udało 😂
Kiedyś już tak miałam i jak się zapewne domyślacie, cykl poszedł na straty 🤦🏼‍♀️
Ale wierze mocno w ten miesiąc z uwagi na urodziny 🫠
Chyba w tym miesiącu zatestuje szybciej,aby nie robić sobie zbędnej nadzieji. Myślicie ze jutro z porannego może już coś wyjść?

U mnie dzisiaj 22DC i obudziłam się z przeczuciem ze się udało 😂
Kiedyś już tak miałam i jak się zapewne domyślacie, cykl poszedł na straty 🤦🏼‍♀️
Ale wierze mocno w ten miesiąc z uwagi na urodziny 🫠
Chyba w tym miesiącu zatestuje szybciej,aby nie robić sobie zbędnej nadzieji. Myślicie ze jutro z porannego może już coś wyjść?
A ile po owu jesteś wiesz?

reklama
Dziewczyny jutro testowanie z rana jak @ nie przyjdzie ale nastawiłam się, że ten cykl spisze na straty i kupiłam zestaw 10 testow Pink superczułych. Dla beki popołudniu przedwczoraj "siknełam", zamknęłam i odstawiłam i zapomniałam spojrzeć. Dzisiaj robiłam porządek w łazience i spadł mi rozłupując test. Wiem, że wynik nie ważny ale to kreska fabryczna Waszym zdaniem ? Zobacz załącznik 1574805
No coz sikałabym w tym momencie drugi raz😁😁😁

Do góry