reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
Widzę, że tu dużo chętnych na 3. Ja w życiu raczej nie spotykam takich rodzin, max 2 przeważnie. My niby ustaliliśmy 2, ale tak sobie po cichu myślę, że może do 35 to jeszcze 3 machniemy (aktualnie 28, więc jakiś zapas jest) 😂 Tylko do tego to już by się jakiś dom przydał, bo nasze mieszkanko nie starczy. No i 2 musi być spokojniejsze, że obecnie szatan w domu, a ja czasem psychicznie odlatuje 🙃

Ja staram się nie testować i czekać, choć w tym cyklu już zaliczyłam falstart. Dziś 12 dpo i 32 dc. Chciałam już wczoraj kupić test, ale bym go pewnie już dziś wysikała, a chce wyczekać do soboty 😉

Obecnie żadnych symptomów nadchodzącego okresu. Kilka dni miałam zgagę i mdłości, słabo śpię. Bardzo liczę na ten cykl i też trochę nie chce testować, bo boje się rozczarowania 🤷
To u mnie wielodzietność w rodzinie jest normą i nikogo nie dziwi 3 czy 4 dzieci, bo większość po prostu ma ich więcej 😆 Tylko ja taki wypierdek bezdzietny.

Dziewczyny , czy taki progesteron 8 dnia po niby owulacji świadczy o tym ,że jej nie było ? Zawsze jak robiłam też 8 dnia po owu to był nawet deczko wyższy niż zakres referencyjny .
Spotkałam się ze stwierdzeniem, że 7 wskazuje, że owulacja była. Wiem, że przez ginów pożądany próg to powyżej 10.
Masz pewność co do terminu owu?

Ja ten sam rocznik i powoli do 35 już sobie daje czas ale na pierwsze 😂 wcześniej liczyłam, żeby do 30 już jedno było
Ja wcześnie zaczęłam 😋 do 30stki miałam mieć 2, a później tak 33 i trzecie. Jak się nie udawało z drugim dzieckiem to stwierdziłam, że będą przerwy co 3 lata. No, ale plany planami, a życie życiem 😉

Jeden na kilka miesięcy? Wielokrotnego użytku? 😆 a tak serio to chciałabym mieć w sobie tyle samozaparcia, żeby po pierwsze nie kupować na zapas, a po drugie potem nie sikać na nie co chwile 😅
Wiesz co, a ja czasem właśnie bym chciała jeszcze mieć to poczucie nadziei i ekscytacji z robienia testów 😁ale jak człowiek się wiele lat stara i nic z tego nie wychodzi, to się na nic już nie nastawia 🤷‍♀️

Dziewczyny jutro testowanie z rana jak @ nie przyjdzie ale nastawiłam się, że ten cykl spisze na straty i kupiłam zestaw 10 testow Pink superczułych. Dla beki popołudniu przedwczoraj "siknełam", zamknęłam i odstawiłam i zapomniałam spojrzeć. Dzisiaj robiłam porządek w łazience i spadł mi rozłupując test. Wiem, że wynik nie ważny ale to kreska fabryczna Waszym zdaniem ?
20231011_131329.jpg

reklama
Dziewczyny jutro testowanie z rana jak @ nie przyjdzie ale nastawiłam się, że ten cykl spisze na straty i kupiłam zestaw 10 testow Pink superczułych. Dla beki popołudniu przedwczoraj "siknełam", zamknęłam i odstawiłam i zapomniałam spojrzeć. Dzisiaj robiłam porządek w łazience i spadł mi rozłupując test. Wiem, że wynik nie ważny ale to kreska fabryczna Waszym zdaniem ? Zobacz załącznik 1574805
Ciężko stwierdzić :/ Ale po moim wczorajszym wyniku to się wszystkiego można spodziewać, może być fabryczna a może nie być. Testuj koniecznie rano

Do góry