Lwica1410
Fanka BB :)
Ja kupuję, jeden starcza na kilka miesięcy. Stać mnieZakup pinków w rossmanie to zbrodnia rozrzutności
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kupuję, jeden starcza na kilka miesięcy. Stać mnieZakup pinków w rossmanie to zbrodnia rozrzutności
Tak, mniej więcej wiem o co chodzi, bo corki mam rok po roku (na szczęście rok po roku). Ale mając dwoje dzieci wciąż malutkich na raz a jedno - mam jako takie porównanie, jak komfortowo jest zorientować każdy swoj gest, każde wyscie na spacer, każdą chwilę, każdy dotyk na tym jednym maleństwie a nie na obu jednocześnie. No ja akurat bliźniąt nigdy nie chciałam mieć. Ale życzę wszystkim Wam, które chcecie️️Oj tam mi cioteczka mówiła, że bliźniaki to jej się same wychowywały w sumie ma 12 dzieci w tym 2x bliźniaki, to może wie co mówiła
Ja sobie dałam czas do 35 urodzin, miesiąc przed okazało się, że jestem w ciąży. Wyrobiłam się w ostatniej chwiliJa ten sam rocznik i powoli do 35 już sobie daje czas ale na pierwsze wcześniej liczyłam, żeby do 30 już jedno było
Tak sobie myślę...przy moim szogunie bliźniaki musiałabym najpierw zamówić pokój w psychiatryku, później wizytę u ginekologaOdczuwam zawsze uderzenie gorąca i przyspieszone bicie serca, gdy czytam, że im dojrzalsza matka, tym wieksze szanse na bliźnięta - jedno dzieciątko tak ale bliźnięta tylko NIE to
Porozmawiaj z lekarzem o acardzie i przy pai homo zdecydowanie heprynie w ciąży. Witaminy metylowaneHejka
Potrzebuję pomocy z interpretacją, żebym wiedziała czego żądać.
Wiem, że i obecne i stare () staraczki mają to obcykane, więc bardzo proszę o wszelkie rady i sugestie
To podobno na zmianę - łobuziak / aniołek dlatego teraz nie wiem jak bym zniosła bliźniaki łobuzy (córę mam aniołka)Tak sobie myślę...przy moim szogunie bliźniaki musiałabym najpierw zamówić pokój w psychiatryku, później wizytę u ginekologa