reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
Ze mnie jest panikara jak coś mnie zaczyna boleć to wariuje,miesiączki miałam zawsze bolesne tak,że się zwijałam z bólu ,w ciąze nie chciałam długo zachodzić właśnie ze strachu przed porodem :-( ja nie wiem co to będzie jak nadejdzie ten dzień,normalnie nie znam drugiej takiej panikary jak ja,dlatego myślę o tym znieczuleniu i o swojej położnej bo to wtedy zawsze się człowiek czuję taki bezpieczniejszy, no nie wiem ja mam takie odczucia może przesadzam ale strasznie się boję :confused2: moja siostra jak rodziła to z taką laską, która wpadła w taka panikę że nawet policje wołała hehehe ja myslę że ja też jestem do tego zdolna :-)

witaj w klubie, ja też łatwo wpadam w panikę i już boję się obciachu na porodówce:laugh2: Najbardziej przerażają mnie wenflony, a cesarka to chyba tylko w całkowitej narkozie, nie zniosłabym świadomości że mnie tną. Wolę już najgorszy ból niż ingerencję w organizm tak bardzo mnie to przeraża

ja dziś z rana na badaniach ciekawe jak wyjadą.....przyszedł mi detektor

i tu pytanie do dziewczyn co mają detektory znalazłam tętno w jednym miejscu ale jest dość ciche czy wy słyszycie je bardzo wyraźnie czy cicho?????

pisałyście o górach
my się chcemy wybrać na majówkę o ile będzie ładna pogoda do Zakopanego

śliczne te zdjęcia ja się wybieram w 22 tygodniu i już się nie mogę doczekać

a co do strachu przed porodem spokojnie dziewczyny nie ma się czego bać;-):-)...jesteśmy tak skonstruowane że naprawdę się da...... a ból szybko się zapomina:-)
.....

serduszko słychać różnie, zależy gdzie maluch obecnie przebywa u mnie jest taka reguła,że rano jest cicho a wieczorem głośno plus bulgotania i kopniaki:-)

ja też wybieram się na majówkę do Zakopca może się spotkamy?

Ja już teraz słyszę dużo wyraźniej niż jakieś dwa tygodnie temu! Więc pewnie masz rację. No i nieraz jak się dobrze ułoży to baaardzo głośno i wyraźnie słychać :tak:

Hah a jak mi nieraz przykopie w miejsce gdzie przykładam detektor to o mało co nie ogłuchnę
laugh.gif

tak te kopniaki są bardzo bolesne ...... dla naszych uszu :-D

pozazdrościłam paulawawa i też dodałam sobie film, oto mój bokser

http://www.youtube.com/watch?v=lztWnbj98QE&feature=youtu.be

Petaluda, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!! Niech się Wam wiedzie spokojnie i zdrowo :)
Życzę jak najwięcej wspaniałych chwil i żeby miłość każdego dnia była jeszcze mocniejsza i wspanialsza! :*

Wspaniały dzień dziś masz :)
Pozdrawiam - Paula

malinova, super filmik i Maleństwo :-)

A my właśnie wróciliśmy z dworku, cieplutko słoneczko świeci, Olek się wybiegał, a ja z siostrą wygrzewałyśmy na słonku. Napiłam się dzisiaj pierwszy raz w czasie ciąży kawy i jak mnie po niej pognało do łazienki i przeczyściło tak odechciało mi się jej kompletnie ehh.

Malinova Wiadomo już jaka płeć?

Ja ostatnio wszędzie szukam siusiaka:-) nawet na wydruku skanu z poprzednich tygodni.

Edytowałam bo nie jestem do końca pewna, czy to co widziałam to był malutki siusiak na filmiku malinovej.

Ostatnia edycja:
Malinova Wiadomo już jaka płeć?

Ja ostatnio wszędzie szukam siusiaka:-) nawet na wydruku skanu z poprzednich tygodni.

Edytowałam bo nie jestem do końca pewna, czy to co widziałam to był malutki siusiak na filmiku malinovej.

masz ci los, nie zdążyłam przeczytać co napisałaś, widziałaś coś u mojego malucha? doktorek nic nie widział ale kto wie, ja liczę na chłopca. Zaraz zobaczę jeszcze raz filmik

no zobaczyłam, mam jeszcze 4 filmiki gdzie mniej się rusza i na jednym ma pępowinę między nogami a tak to trudno coś zobaczyć. Mam nadzieję, że na połówkowym już się ujawni

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry