reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

reklama
Ze mnie jest panikara jak coś mnie zaczyna boleć to wariuje,miesiączki miałam zawsze bolesne tak,że się zwijałam z bólu ,w ciąze nie chciałam długo zachodzić właśnie ze strachu przed porodem :-( ja nie wiem co to będzie jak nadejdzie ten dzień,normalnie nie znam drugiej takiej panikary jak ja,dlatego myślę o tym znieczuleniu i o swojej położnej bo to wtedy zawsze się człowiek czuję taki bezpieczniejszy, no nie wiem ja mam takie odczucia może przesadzam ale strasznie się boję :confused2: moja siostra jak rodziła to z taką laską, która wpadła w taka panikę że nawet policje wołała hehehe ja myslę że ja też jestem do tego zdolna :-)

witaj w klubie, ja też łatwo wpadam w panikę i już boję się obciachu na porodówce:laugh2: Najbardziej przerażają mnie wenflony, a cesarka to chyba tylko w całkowitej narkozie, nie zniosłabym świadomości że mnie tną. Wolę już najgorszy ból niż ingerencję w organizm tak bardzo mnie to przeraża

ja dziś z rana na badaniach ciekawe jak wyjadą.....przyszedł mi detektor

i tu pytanie do dziewczyn co mają detektory znalazłam tętno w jednym miejscu ale jest dość ciche czy wy słyszycie je bardzo wyraźnie czy cicho?????

pisałyście o górach
my się chcemy wybrać na majówkę o ile będzie ładna pogoda do Zakopanego

śliczne te zdjęcia ja się wybieram w 22 tygodniu i już się nie mogę doczekać

a co do strachu przed porodem spokojnie dziewczyny nie ma się czego bać;-):-)...jesteśmy tak skonstruowane że naprawdę się da...... a ból szybko się zapomina:-)
.....

serduszko słychać różnie, zależy gdzie maluch obecnie przebywa u mnie jest taka reguła,że rano jest cicho a wieczorem głośno plus bulgotania i kopniaki:-)

ja też wybieram się na majówkę do Zakopca może się spotkamy?

Ja już teraz słyszę dużo wyraźniej niż jakieś dwa tygodnie temu! Więc pewnie masz rację. No i nieraz jak się dobrze ułoży to baaardzo głośno i wyraźnie słychać :tak:

Hah a jak mi nieraz przykopie w miejsce gdzie przykładam detektor to o mało co nie ogłuchnę
laugh.gif

tak te kopniaki są bardzo bolesne ...... dla naszych uszu :-D

pozazdrościłam paulawawa i też dodałam sobie film, oto mój bokser

http://www.youtube.com/watch?v=lztWnbj98QE&feature=youtu.be

Petaluda, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!! Niech się Wam wiedzie spokojnie i zdrowo :)
Życzę jak najwięcej wspaniałych chwil i żeby miłość każdego dnia była jeszcze mocniejsza i wspanialsza! :*

Wspaniały dzień dziś masz :)
Pozdrawiam - Paula

malinova, super filmik i Maleństwo :-)

A my właśnie wróciliśmy z dworku, cieplutko słoneczko świeci, Olek się wybiegał, a ja z siostrą wygrzewałyśmy na słonku. Napiłam się dzisiaj pierwszy raz w czasie ciąży kawy i jak mnie po niej pognało do łazienki i przeczyściło tak odechciało mi się jej kompletnie ehh.

Malinova Wiadomo już jaka płeć?

Ja ostatnio wszędzie szukam siusiaka:-) nawet na wydruku skanu z poprzednich tygodni.

Edytowałam bo nie jestem do końca pewna, czy to co widziałam to był malutki siusiak na filmiku malinovej.

Ostatnia edycja:
Malinova Wiadomo już jaka płeć?

Ja ostatnio wszędzie szukam siusiaka:-) nawet na wydruku skanu z poprzednich tygodni.

Edytowałam bo nie jestem do końca pewna, czy to co widziałam to był malutki siusiak na filmiku malinovej.

masz ci los, nie zdążyłam przeczytać co napisałaś, widziałaś coś u mojego malucha? doktorek nic nie widział ale kto wie, ja liczę na chłopca. Zaraz zobaczę jeszcze raz filmik

no zobaczyłam, mam jeszcze 4 filmiki gdzie mniej się rusza i na jednym ma pępowinę między nogami a tak to trudno coś zobaczyć. Mam nadzieję, że na połówkowym już się ujawni

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry