reklama
azorek84
mama Amelii 2009
Petalunda wszystkiego najlepszego. Będzie wspaniale.
Wśród ciągłej życia pogody, niech rozkosz Was oplata, wśród miłości, wiary, zgody żyjcie w zdrowiu długie lata.
Za dwa tygodnie ja będę ślubować. Ale to zleciało...
Paulawawa filmik z 3D niesamowity. A dzidziuś wspaniały.
Wśród ciągłej życia pogody, niech rozkosz Was oplata, wśród miłości, wiary, zgody żyjcie w zdrowiu długie lata.
Za dwa tygodnie ja będę ślubować. Ale to zleciało...
Paulawawa filmik z 3D niesamowity. A dzidziuś wspaniały.
Ostatnia edycja:
Ardhara
Mama po raz trzeci :)
polcia - ja z córką witałam kibelek do połowy ciąży, spałam jak zabita a z synem - zero problemów - biegałam jak bym w ciąży nie była więc dla mnie na odwrót kiepskie samopoczucie to na kobitkę
mimii
Fanka BB :)
Petaluda, wszystkiego wspaniałego na nowej drodze życia, dużo radości, miłości i zrozumienia :-):-):-)
Netika, dla synka dużo zdrówka.
Ja tak samo od początku ciąży mam wstręt do mięsa, chociaż czasami przełamię się i zjem, ale to czym prędzej jakąś świeżą wędlinę niż coś na obiad. Ja już nie wiem co mam jeść, o kotletach itp to już całkiem zapomniałam i jakoś w ogóle za nimi nie tęsknię. Tak samo z hamburgerami. Z Olusiem jadłam je na potęgę, a teraz sam ich widok odrzuca mnie. Jak wracaliśmy ostatnio z mężem i zajechaliśmy wzięłam tylko lody i podjadłam parę frytek. Za to mam ochotę na wszelkiego rodzaju ryby, makarony, ryż, warzywa - pomidory królują, serki, owoce i słodycze:-)
I dzisiaj i ja zaczynam II trymestr :-) hurrra
Netika, dla synka dużo zdrówka.
Ja tak samo od początku ciąży mam wstręt do mięsa, chociaż czasami przełamię się i zjem, ale to czym prędzej jakąś świeżą wędlinę niż coś na obiad. Ja już nie wiem co mam jeść, o kotletach itp to już całkiem zapomniałam i jakoś w ogóle za nimi nie tęsknię. Tak samo z hamburgerami. Z Olusiem jadłam je na potęgę, a teraz sam ich widok odrzuca mnie. Jak wracaliśmy ostatnio z mężem i zajechaliśmy wzięłam tylko lody i podjadłam parę frytek. Za to mam ochotę na wszelkiego rodzaju ryby, makarony, ryż, warzywa - pomidory królują, serki, owoce i słodycze:-)
I dzisiaj i ja zaczynam II trymestr :-) hurrra
marand
pełna szczęścia
PETALUDA
Zobacz załącznik 455904
Dzisiaj Ślub Wasz i Wesele, Życzę więc Wam szczęścia wiele, Stadka dzieci, mrowia wnuków I ... Zgadnijcie. Tak! Prawnuków! Oprócz tego powodzenia, Marzeń, planów, snów spełnienia, Dużo zdrowia, pełnej kasy I miłości po wsze czasy.
Zobacz załącznik 455904
Dzisiaj Ślub Wasz i Wesele, Życzę więc Wam szczęścia wiele, Stadka dzieci, mrowia wnuków I ... Zgadnijcie. Tak! Prawnuków! Oprócz tego powodzenia, Marzeń, planów, snów spełnienia, Dużo zdrowia, pełnej kasy I miłości po wsze czasy.
ps. czekamy na relację zdjęciową
Majeczka26
Fanka BB :)
oj a ja sie straszliwie zmęczyłam, miałam mega powera od rana, wiec poleciałam na zakupy, przesadziłam dwie donice z kwiatami na balkonie a na dokładkę posprzątałam całe mieszkanie razem z myciem podłóg.. chyba przegięłam i mam teraz wyrzuty sumienia, bo mnie troche brzuch pobolewa:-( mam zamiar do końca dnia juz leżeć z nadzieją, że nic sie nie dzieje..
swoją drogą sama sie zdziwiłam że taki przypływ energii mam
swoją drogą sama sie zdziwiłam że taki przypływ energii mam
reklama
marand
pełna szczęścia
ja też po wczorajszym lenistwie mam dziś większego powera, ogarnęłam już domek, a zaraz idę obiadek robić,
słoneczko wychodzi więc może jakiś spacerek by się przydał, chociaż nie wiem czy męża wyciągnę bo coś dziś ma wenę twórczą i od rana pracuje
słoneczko wychodzi więc może jakiś spacerek by się przydał, chociaż nie wiem czy męża wyciągnę bo coś dziś ma wenę twórczą i od rana pracuje