reklama
azorek84
mama Amelii 2009
sok malinowy szkody nie zrobi ani herbatlka owocowa a tej z lisci malin sie nie pije bo przyspiesza zmiekczanie sie szyjki macicy-mozna sobie zafundowac raczej pod koniec ciazy niektorym podobno przyspieszyla porod;-)
Z tym syropem z cebuli to swietn pomysł. Dzieki za podopwiedźja tez jestem przeziebiona ... zarazilam sie chyba od młodego ... robie sobie syrop z cebuli i gardło juz mnie nie drapie, ale mam straszny katar i nie wiem jak sie go pozbyc
-Lorelain-
Fanka BB :)
Witam
Ja juz po badaniach, teraz musze czekac a to czekanie jest najgorsze... :-(
Paulawawa ja mialam blada kreske przy hcg 429 wiec wogole sie tym nie przejmuj, a do tego mam bardzo podobna sytuacje do Twojej moj M tez za granica, szuka pracy i tez mam do niego dolaczyc,ale sama nie wiem czy nie wolalabym zostac w PL wkoncu tu mam rodzine, rodzicow ktorzy bardzo mi pomagaja.
Cos mi suwaczek szfankuje bo wczoraj mialam 6 tydzien a dzisiaj 7
no ten suwaczek szwankuje dla tego ja go zmieniałam bo o cały tydzien przeskakuje
oh mnie bierze juz mega ... przedchwila juz drugi raz mialam przytulanie z porcelaną a to dopiero 11:00 .... cos czuje ze bede miala powtórkę z rozrywki... na wszelki wypadek lekarz przepisał mina wymioty czopki torekan ... z Matusiem one mnie uratowały bo myślałam że zmyiotuje płuca razem z mózgiem ... a juz myslalam ze tym razem bedzie lepiej
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ona-to-ma trzymam kciuki. O której masz wyniki?
paulawawa112
Witam
Ja juz po badaniach, teraz musze czekac a to czekanie jest najgorsze... :-(
Trzymam kciuki, żeby wszytko było dobrze
Paulawawa ja mialam blada kreske przy hcg 429 wiec wogole sie tym nie przejmuj, a do tego mam bardzo podobna sytuacje do Twojej moj M tez za granica, szuka pracy i tez mam do niego dolaczyc,ale sama nie wiem czy nie wolalabym zostac w PL wkoncu tu mam rodzine, rodzicow ktorzy bardzo mi pomagaja.
ja niby też mam tutaj rodzinę, ale mamę mam za granicą, został mi tylko tutaj w PL tata i babcie, ale wiadomo, że jednak najlepiej jak mama pomoże po porodzie, dlatego zdecydowała się, że wyjadę, a mama że po porodzie dojedzie do mnie na jakiś czas, mam nadzieję, że się uda, bo nie ukrywam, że pomoc po porodzie jest niezastąpiona, bo jednak człowiek do mało czego się nadaje.
Pamiętam po małej jak ją urodziłam, że ten tydzień po porodzie to byłam nie do życia wogóle.
Dopóki mi szwów nie zdjęli, bo jak już zdjęli, to już powoli, powoli, jakoś było do przodu
paulawawa112
Ale moja mama jest w Hiszpanii, a mój mąż pojechał do Anglii.
Także nie jest w tym samym miejscu co ja będę.
Będzie musiała się przetransportować ;-)
Także nie jest w tym samym miejscu co ja będę.
Będzie musiała się przetransportować ;-)
-Lorelain-
onatoma - trzymam kciuki cały czas mocno mocno!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ja wam się przyznam że sobie szwy wyciągałam sama pęsetą przy pomocy lusterka .... tak mnie swędziało i kuło że nie moglam wytrzymać
ja wam się przyznam że sobie szwy wyciągałam sama pęsetą przy pomocy lusterka .... tak mnie swędziało i kuło że nie moglam wytrzymać
reklama