reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

lorelain mam na 20.02 i nie mogę się już doczekać.Chciała bym się upewnić że wszystko w porządku z Fasolką, a tu jeszcze tydzień czekania :-(

reklama
sok malinowy szkody nie zrobi ani herbatlka owocowa:tak: a tej z lisci malin sie nie pije bo przyspiesza zmiekczanie sie szyjki macicy-mozna sobie zafundowac raczej pod koniec ciazy niektorym podobno przyspieszyla porod;-)

Witam
Ja juz po badaniach, teraz musze czekac a to czekanie jest najgorsze... :-(
Paulawawa ja mialam blada kreske przy hcg 429 wiec wogole sie tym nie przejmuj, a do tego mam bardzo podobna sytuacje do Twojej moj M tez za granica, szuka pracy i tez mam do niego dolaczyc,ale sama nie wiem czy nie wolalabym zostac w PL wkoncu tu mam rodzine, rodzicow ktorzy bardzo mi pomagaja.

Cos mi suwaczek szfankuje bo wczoraj mialam 6 tydzien a dzisiaj 7 :szok:

no ten suwaczek szwankuje dla tego ja go zmieniałam bo o cały tydzien przeskakuje :wściekła/y:

oh mnie bierze juz mega ... przedchwila juz drugi raz mialam przytulanie z porcelaną a to dopiero 11:00 .... cos czuje ze bede miala powtórkę z rozrywki... na wszelki wypadek lekarz przepisał mina wymioty czopki torekan ... z Matusiem one mnie uratowały bo myślałam że zmyiotuje płuca razem z mózgiem ... a juz myslalam ze tym razem bedzie lepiej :baffled:

Witam
Ja juz po badaniach, teraz musze czekac a to czekanie jest najgorsze... :-(

Trzymam kciuki, żeby wszytko było dobrze :)

Paulawawa ja mialam blada kreske przy hcg 429 wiec wogole sie tym nie przejmuj, a do tego mam bardzo podobna sytuacje do Twojej moj M tez za granica, szuka pracy i tez mam do niego dolaczyc,ale sama nie wiem czy nie wolalabym zostac w PL wkoncu tu mam rodzine, rodzicow ktorzy bardzo mi pomagaja.

ja niby też mam tutaj rodzinę, ale mamę mam za granicą, został mi tylko tutaj w PL tata i babcie, ale wiadomo, że jednak najlepiej jak mama pomoże po porodzie, dlatego zdecydowała się, że wyjadę, a mama że po porodzie dojedzie do mnie na jakiś czas, mam nadzieję, że się uda, bo nie ukrywam, że pomoc po porodzie jest niezastąpiona, bo jednak człowiek do mało czego się nadaje.
Pamiętam po małej jak ją urodziłam, że ten tydzień po porodzie to byłam nie do życia wogóle.
Dopóki mi szwów nie zdjęli, bo jak już zdjęli, to już powoli, powoli, jakoś było do przodu

Kolo 16, ale w sobote byly juz o 13 to moze i dzisiaj beda wczesniej. ;-)

Paulawawa jesli mialabym mame za granica to tez bym jechala i wcale bym sie nad tym nie zastanawiala :)

onatoma - trzymam kciuki cały czas mocno mocno!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ja wam się przyznam że sobie szwy wyciągałam sama pęsetą przy pomocy lusterka .... tak mnie swędziało i kuło że nie moglam wytrzymać :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::sorry2:

reklama
Paulawawa no, ale teraz tez Jej z Toba nie ma, wiedz jedz :) Moja jest tu i nigdzie sie nie wybiera dlatego chcialabym tu zostac, chociaz na poczatku.

Dziekuje Dziewczyny!

Do góry