reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

czesc dziewczyny :-)

ja zauważyłam, że z dnia na dzien mam większe mdłosci co bardzo mnie cieszy :-p

paulawawa - jesli Ci pomaga herbatka z melisy to mysle ze lepiej jest ją pić niż brac nospe :tak: ... kreseczkami sie nie przejmuj czasami tak jest ze dziewczynom wychodza one cały czas jasne ;-) ... zrób jeszcze raz teścik za pare dni jak chcesz zobaczyć mocniejszą :-)

reklama
Ja piję rumianek albo miętkę lub melisę i jakoś mija.
Boję się trochę tej melisy żeby się za bardzo nie wyciszyć ;)
Ale to ziołowe, to nie powinno zaszkodzić.
Bardzo mnie bierze na herbaty ziołowe.
Kiedyś ich nie znosiłam, a teraz mogłaby pić litrami
Nie wszstkie zioła są wskazane.
Hibiskus, malina, szałwia nie wskazane.

Ostatnia edycja:
Jestem przeziębiona i chciałam się napić, bo też się naczytałam o lisciach. Mój gin. zaqbronił mi pić i z owoców.
Nie wiadomo kto ma rację więc mozna omojać

ja tez jestem przeziebiona ... zarazilam sie chyba od młodego ... robie sobie syrop z cebuli i gardło juz mnie nie drapie, ale mam straszny katar i nie wiem jak sie go pozbyc :nerd:

Ja dzisiaj rano też niespecjalnie się czułam, taka osłabiona, kości mnie pobolewały, jakby grypka miała przyjść (odpukać), ale póki co minęło i mam nadzieję, że nie wróci

reklama
Witam
Ja juz po badaniach, teraz musze czekac a to czekanie jest najgorsze... :-(
Paulawawa ja mialam blada kreske przy hcg 429 wiec wogole sie tym nie przejmuj, a do tego mam bardzo podobna sytuacje do Twojej moj M tez za granica, szuka pracy i tez mam do niego dolaczyc,ale sama nie wiem czy nie wolalabym zostac w PL wkoncu tu mam rodzine, rodzicow ktorzy bardzo mi pomagaja.

Cos mi suwaczek szfankuje bo wczoraj mialam 6 tydzien a dzisiaj 7 :szok:

Do góry