reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

hejka mam dla ciebie cytat z pewnej ksiazki:" plamienie w czasie przypadajacej miesiaczki. lekkie plamienie o rozowym zabarwieniu np po stosunku. w miare rozwoju ciazy szyjka macicy staje sie bardziej wrazliwa i nabrzmiala od naczyn krwionosnych[...] zdarza sie ono dosc czesto i nie oznacza zagrozenia czyba ze sie znacznie nasila albo towarzysza temu skurcze"
czy jak by @miala byc normalnie to nie wypadal by ci termin jakos teraz?

@ miałam dostać ponad 2tyg temu .A przytulanek nie było.Teraz co chwila łażę do wc i sprawdzam ,ale czysto. Nic mam żadnych skurczy ani bóli.Chyba pójdę w poniedziałek bez kolejki jak będzie się coś działo

Mi do ciążowych rzeczy jeszcze daleko bo jem mniej niż mój synek ,schudłam pewnie znowu.Dzisiaj zjadłam ogórki kiszone ,a normalnie to ich nie nawidzę

reklama
Witam.
Dziś mój szczęśliwy dzień są || krechy.
Pozdrawiam wszystkie mamy.

Gratuluję!!!

Na kiedy masz termin?

Aguga powiem ci, że ja nie wiem co się ze mną dzieję. Głodna nie jestem właściwie wcale, nudności nie mam, ale brzychol mi wyskoczył i cycki. Obłęd. Może dlatego, że ja ogólnie jestem grubas:zawstydzona/y:

U mnie w wynikach jest podana taka norma
Chyba najbardziej na czasie, bo wczorajsze, jeszcze świeże, prosto z labolatorium :)

norma.JPG

To badania z 8.02

skanowanie0001.jpg

a to z 10.02

skanowanie0004.jpg

Myślicie, że prawidłowo beta rośnie?

Silene - hihi ale szybko sie znalazłyśmy na jednym wątku :-D:-)

Zapominajka
- poczekam aż pojawią się bardziej wiosenne rzeczy bo spodnie ciążowe mam z ciązy po Matusiu, ale kupiłam jedną koszulę która jest jak ciążowa bo wiązana pod piersiami a potem luzem puszczona, ale w normalnym sklepie. Mam trochę rzeczy na allegro upatrzonych :tak:;-)

paulawawa - ja jestem trochę ślepa i ja nie widze za dobrze wyników ...no ale z tego cow iem to ma co 48 h przyrastać przynajmniej 60 %

Silene gratulacje ogromne
Zapominajka mi tak brzuch wyskoczył od razu w drugiej ciąży.Teraz mam taki normalny chociaż przedwczoraj na wieczór wyskoczyła piłeczka.

Ja spodnie ciążowe mam ze 3pary ,a bluzek nie będę musiała raczej kupować bo moja szafa wypełniona jest tunikami ,które uwielbiam.
W tej ciąży to jakoś nic nie przeglądam ani nie myślę o ubraniach itd ,dopiero jak usłyszę ,że wszystko ok to będę buszowała na allegro

reklama
Do góry