reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

U mniej jeszcze ciemnej lini brak nawet cienia jeszcze nie ma, zato troszkę wlosków pojawiło się tu i tam ale na szczęscie jasne i niewidoczne za bardzo.

KarolaM &&&&&& za wizytkę.
Emotion to się na szczęscie nie przepracujesz w pierwszy dzień;-)

reklama
natknęłam się dzisiaj na taką stronkę - Moda na Brzuszek - Home organizują bezpłatne warsztaty w różnych miastach. w sumie wygląda to głównie na reklamy, ale może ktoś ma ochotę skorzystać - mają być darmowe próbki, konkursy z nagrodami. ja planuję iść w przyszłym tygodniu w łodzi więc dam znać czy warto
a może któraś była w poprzednich miastach?

Witaj Jaazosia. Co do usg to dokładnie jak pisały dziewczyny zależy od lekarza. Ja mam zawsze na koniec szyjkę sprawdzaną, i jeden lekarz na chwilę "Przeprasza" męża i on idzie sobie tak trochę z boku, a inny lekarz pytał się jak ja chcę. A mi to oczywiście rybka, bo to lekarza się wstydzę, a nie męża :-p.
Aha i gratulacje chłopaczka. Macie już imię?

Ja jeszcze nie mam kreski. A co do owłosienia to ja z córką miałam więcej, a teraz niby chlopak i mniej. Dziwne to :cool:

Jutro opowiem Wam jak mi było na tym usg. :-) Trzymajcie kciuki!!
Co do imienia to na razie chcemy aby nasz synek nazywał się Aleksander. A gdyby z Aleksandra zrobiła się dziewczynka, to będzie Alicja i też będzie fajnie ;-)

Co do kreski, to ja żadnej nie zauważyłam... Ani włosków, ani... Nie wiem, moja ciąża jest chyba jakaś inna. Nie puchną mi nogi, nie boli głowa, nie mam huśtawki nastrojów. Nawet nie wymiotowałam ani razu w pierwszym trymestrze. No poza incydentem z grypą żołądkową, którą mi mój M. przyciągnął do domu, ale to też tylko 1 dzień.
Chyba ciąża mi służy :laugh2:

Ok, zapomniałam dodać do większości braku pewnych objawów magicznego słowa JESZCZE :laugh2:
Bo wszystkie to mnie na pewno nie ominą! :-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jaazosia kochana ty się ciesz ze tak super ciążę znosisz, nic tylko się cieszyć:-)

jaazosia to ja mam podobnie, prawie żadnych dolegliwości. No może oprócz niskiego progu cierpliwości :crazy:.Czasami nic tylko uciekać ode mnie :szok:. Też mi ludzie mówią, że jestem stworzona do rodzenia dzieci, bo tak lekko ciąża mija... ale mi na jakiś czas wystarczy. A później zobaczymy...

Cześć dziewczyny!
weszłam tylko sie zameldować, że ze mną wszystko ok ale brakuje mi czasu na kompa. Coś tam dziś poczytałam, ale i tak Was nie nadrobiłam. Dużo produkujecie. U mnie pogoda piękna i spędzam całe dnie na ogródku. Wieczorkiem jestem z M i na reszte przyjemności czasu brak. Chyba tylko deszcz i burza przywróci mnie na forum:sorry:
Pozdrawiam wszystkie mamuśki serdecznie ;-)

reklama
Do góry