reklama
Witam poniedziałkowo. Wreszcie wracam do żywych:-):-):-) W weekend miałam straszne migreny i w sumie to nie wstawałam z łóżka, dziś, odpukać, na razie ok. Mój mąż zadzwonił wczoraj do mojego gina spytać co mi można podać, a ten sk....n wypalił że jak się ma migreny to się w ciążę nie zachodzi bo logiczne,że się w ciąży nasilają. Myślałam, że mu małżon w pysk da przez telefon I raczej jestem już przekonana do zmiany gina. 8.03 jeszcze pójdę na wizytę, a potem się przenoszę.
To jakis idiota, ja mam tez migreny nos stop teraz i w pierszej ciazy to zazywam apap i oklad na glowe tak mi polecila moje lekarka w pierwszej ciazy.
Witam nowe mamusie
trzymam kciuki za dzsiejsze wisytki
Nie odzywalam sie przez o piatku ale sie fatalnie czulam. Co w piatek zjadlam to wszystko z powrotem w kiblu wyladowalo. Do tego stopnia ze mi sie slabo zrobilo i myslałam ze zemdleje. Czuje ze teraz to dopiero poczatek nie wiem jak to wytrzymam.
azorek84
mama Amelii 2009
belka wydaje mi sie ze niebardzo w I trymestrze. moj dentysta zawsze pyta czy w ciazy jestem i jak bylam w pierwszej w jakos 6 tyg to bez znieczulenia robil
mimii
Fanka BB :)
Hej :-) My wczoraj mieliśmy bardzo udany dzień, pojechaliśmy z Olusiem do kina a potem łaziliśmy po sklepach :-) Wieczorem padliśmy wszyscy.
Mnie też czeka obrona mgr w czerwcu. Studiuję dziennie i 3 razy w tyg dojeżdżam na zajęcia do Wawy, ale teraz to już z górki i nie odpuszczę na pewno. Rodzeństwo dla Olusia już dawno planowaliśmy i teraz wyszło akurat. Bo plan był mniej więcej taki, żeby zmieścić się w przedziale październik-luty. Udało się od razu więc jeszcze lepiej :-) Ja mam siostrę 2 lata młodszą, mój mąż ma brata 3 lata starszego. Olek będzie miał ponad 4 lata młodsze rodzeństwo. Nigdy jedynaka nie chciałam mieć i za dużej różnicy wieku między dziećmi tak samo. 3 też,( jak będzie nas stać) ale to dopiero później, później...
Mnie też czeka obrona mgr w czerwcu. Studiuję dziennie i 3 razy w tyg dojeżdżam na zajęcia do Wawy, ale teraz to już z górki i nie odpuszczę na pewno. Rodzeństwo dla Olusia już dawno planowaliśmy i teraz wyszło akurat. Bo plan był mniej więcej taki, żeby zmieścić się w przedziale październik-luty. Udało się od razu więc jeszcze lepiej :-) Ja mam siostrę 2 lata młodszą, mój mąż ma brata 3 lata starszego. Olek będzie miał ponad 4 lata młodsze rodzeństwo. Nigdy jedynaka nie chciałam mieć i za dużej różnicy wieku między dziećmi tak samo. 3 też,( jak będzie nas stać) ale to dopiero później, później...
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dzień dobry!
U mnie śliczne słonko za oknem, a ja jestem tak senna, że szkoda gadać.
Młody dziś pierwszy dzień w przedszkolu po długiej przerwie i bardzo jestem ciekawa jak sobie poradzi.
Mina leż, odpoczywaj. Będzie dobrze!
Syneczki miło cię widzieć!
Gratuluję zdanego egzaminu.
Mnie egzamin czeka jeszcze w maju 1 i kolejna podypolmówka będzie zaliczona.
Ja mogłabym się uczyć zawodowo
W weekend poinformowaliśmy dziadków. Teściowie się cieszą, ale moi rodzice nie bardzo:-( i troszkę mi przykro z tego powodu.
Malami zmień lekarza, bo ten przesadził.
U mnie śliczne słonko za oknem, a ja jestem tak senna, że szkoda gadać.
Młody dziś pierwszy dzień w przedszkolu po długiej przerwie i bardzo jestem ciekawa jak sobie poradzi.
Mina leż, odpoczywaj. Będzie dobrze!
Syneczki miło cię widzieć!
Gratuluję zdanego egzaminu.
Mnie egzamin czeka jeszcze w maju 1 i kolejna podypolmówka będzie zaliczona.
Ja mogłabym się uczyć zawodowo
W weekend poinformowaliśmy dziadków. Teściowie się cieszą, ale moi rodzice nie bardzo:-( i troszkę mi przykro z tego powodu.
Malami zmień lekarza, bo ten przesadził.
Ja kiedyś miałam inny plan na życie, ale los sam u mnie jakoś tak nawywijał. Zawsze myślałam, że skończę studia i jak będę miałą z 25 lat wezmę ślub, pozniej z rok po ślubie dziecko itd Wyszło inaczej. Wieść o pierwszej ciąży dosłownie zeszła się z listem z uczelni, że zostałam przyjęta byłam o parę lat młodsza niż było przewidziane w moich planach. Dzidzie urodziłam mając lat 20, wtedy też wzięłam ślub. Skończyłam licencjat dziennie, latając do końca ciąży na zajęcia, później będąc młodą mamą Na szczescie moja mama mi bardzo pomogla. Kolejne dziecko urodzi się już po studiach, teraz mam 27 lat i studiuję zaocznie (miałam 3 lata przerwy pomiędzy licencjatem a mgr bo byłam za granicą) Ciężko mi pisać tą pracę, chociaż same studia idą, a praktycznie pezeszły baaaardzo gładko. Ale to głownie z mojej winy tak stoję z tym pisaniem bo jestem leń i pewne rzeczy zawsze odkładam na ostatnią chwilę.... do tej pory zawsze się udawało hehe
Ardhara
Mama po raz trzeci :)
diana - ja za to za mąż wyszłam w wieku lat 20 a urodziłam mając ledwo co 21 studia spokojnie można zrobić ( studiowałam dziennie i dałam radę ) a potem masz spokój ;D ja teraz wiem co i jak, mam określone cele a wiele osób w moim wieku dopiero rozważa zamążpójście i macierzyństwo - wcześniej wolały karierę robić ( wątpliwą jak dla mnie swoją drogą ) i się upijać wieczorami
mimii
Diana_D to ja byłam w identycznej sytuacji. Teraz drugi Dzidziuś urodzi się już po studiach. Ja w pierwszej ciąży też latałam na zajęcia prawie do samego końca i wróciłam niemal od razu. Oluś poszedł do przedszkola rok wcześniej (w sumie to miał niecałe 3 lata już, bo on z lutego). Jeszcze mam o tyle dobrze, że u mnie na uczelni sama sobie wybieram grupę na ćw na którą chcę chodzić godzinę więc układam sobie tak, żebym zawsze mogła zaprowadzić i odebrać Olusia. Na szczęście przedszkole mamy baaardzo blisko naszego domu.
reklama
Bellka
To widzę, że nie tylko ja wcześnie za mąż wyszłam Ja też miałam 20 lat w dniu ślubu. Dzieci planowaliśmy dopiero za 2, 3 lata, ale zaszłam w ciąże w wieku 21, niestety się nie udało, chociaż bardzo pragnęlismy tego dziecka. No i teraz w wieku 23 jest jak najbardziej planowana, wyczekana i mam nadzieję że tym razem będzie wszystko w porządku.