reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Syneczki - dziekuje za slowa otuchy

Magdus - slyszalam, ze lepiej smazonego nie jesc (jesli jest opcja na duszone, grilowane czy na parze) bo ponoc tluste i smazone jedzenie tylko wzmacnia mdlosci

Lorelain - piekna beta! Jakie sa normy, bo mi sie wydaje az za wysoka jak na Twoj 3 dp terminie @, moze blizniaki??

Swoja droga ciekawe czy nam sie tu na Pazdzierniku 2012 przytrafia blizniaki ( albo nawet trojaczki!!)

Ja bez Was bym chyba zupelnie zwariowala dziewczyny! Dziekuje, ze jestescie :)

reklama
Magduś - świetne wieści po wizycie :) ... no to już jesteś spokojna :tak: ... ktosiek siedzi grzecznie w środku!;-)

Krak - no własnie nie wiem czy ta norma to jest do daty miesiączki czy od owu :confused:

lorelain ja tez sie mylę jak do Ciebie ktoś pisze ale chyba musimy sie przyzwyczić do tego

Z witamin ja na razię łykam kwas foliowy a o witaminach lekarz zadecyduje do ktorego pojde około 8tc

Witam nowe mamusie i trzymam kciuki za testujace, mi II kreska pokazała sie dopiero 2 dni po terminie @

to może jest szansa że moja jeszcze też się pojawi:))))) w sumie do okresu jeszcze kilka dni;0

No ciekawe jak to bedzie u nas czy beda jakies bliźniaki itd, póki co mojej mamie sniło sie ze urodziłam 4-raczki i to samych chłopców i wybierala im imiona a jeszcze nie wie ze jestem w ciąży:rofl2:

Lori mama już pewnie coś przeczuwa, mamy tak mają:)
Oj co do bliźniaków to chyba bym oszalała! Jednego nie mogę okiełznać:)

Witam nowe koleżanki:tak:

nikamo
to fajnie, że wszystko ok. Mi właśnie tego brakowało na wizycie, żadnego usg, żadnego info kiedy karta ciąży niccc, a ja zielona w temacie, stwierdziłam tylko, że musze szukać innego lekarza. Czy któraś z Was kobitki nie jest przypadkiem z Krakowa?;-)

U mnie dzisiaj brzuch mocniej pobolewał i pojawił się podbarwiony delikatnie na brązowo śluz...

To może być normalne, ale jesli czujesz niepokój z tego powodu to może lepiej się udać do lekarza żeby uspokoił :)
Witam nowe koleżanki:tak:

nikamo
to fajnie, że wszystko ok. Mi właśnie tego brakowało na wizycie, żadnego usg, żadnego info kiedy karta ciąży niccc, a ja zielona w temacie, stwierdziłam tylko, że musze szukać innego lekarza. Czy któraś z Was kobitki nie jest przypadkiem z Krakowa?;-)

U mnie dzisiaj brzuch mocniej pobolewał i pojawił się podbarwiony delikatnie na brązowo śluz...

Nikamo,super,że na wizycie ok,niech się maluszek zdrowo rozwija!
Portia,ja wolę wizyty z badaniem usg,czuję się wtedy spokojniejsza.
Jest któraś z Was z Wrocławia lub okolic,pytam z ciekawości;-)
Za kolejne testujące trzymam kciuki,dołączajcie do nas szybko!!!:cool2:

reklama
widze ze wiekszosc z nas mysli o bliznietach...jedne by chcialy inne mniej;-):-) ja mam obciazenie w genach...z meza str i z mojej:confused2: tesciowa mi przez tel walnela ze ja za pierwszym razem jedno, meza siorka w grudniu urodzila jedno....teraz ja znowu w ciazy to moze na mnie padnie bo niby ze str meza rodziny to pada wlasnie na ich pokolenie albo maz albo jego rodzenstwo:cool2:ja nie wiem jak bym dala rade z amelkowna+ dwa rozwrzeszczane niespiace po nocach bable:szok: kofeine dozylnie musiala bym stosowac plus leki na uspokojenie haha;-):laugh2:

Do góry