reklama
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Moja lekarka sie boi teraz ze nie zdarzymy do porodu wyrownac bo nagle wystartowaly poziomy do gory i coraz to wyzsze z badania na badanieemotion, gdzieś do 18-20 tygodnia miałam tsh powyżej normy pomimo stałego zwiększania dawek hormonów. Teraz mam w normie, ale jestem na dawce 175/200 euthyroxu.
Chyba ominelam ten post..?Azorek – ty jeszcze przy tych twoich przebojach masz zamiar pić herbatkę z liści malin??
heH azorek a to dobry pomysl?
Ja czytalam w sumie troche o herbacie z lisci i w sumie nie chodzi o przyspieszenie ---- tylko ulatwienie samego porodu. Ja tez od dzis popijam.
Azorek a jaka masz zawartosc tych lisci? w skladzie? I jak czesto bedziesz pila? Bo ja nigdzie nic konkretnego znalesc nie moge.
izabela 1982
Fanka BB :)
Ja kupilam w aptece same suszone liscie malin ale u mnie poprzednio nic to nie pomoglo
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Dzień dobry.
Cały czas słyszałam, że odpowiednie ćwiczenia, poród aktywny, mogą ułatwić, a tu taka wiadomość
Też chętnie się dowiemdziewczynki, a jak ta herbata ułatwia poród?
Cały czas słyszałam, że odpowiednie ćwiczenia, poród aktywny, mogą ułatwić, a tu taka wiadomość
Witajcie.
Tu jest info na temat tej herbatki
Herbata z liści malin | parenting.pl.
Widzę ,że panujcie nad wszystkim:-),
Kibicuję Wam gorąco,
Tu jest info na temat tej herbatki
Herbata z liści malin | parenting.pl.
Widzę ,że panujcie nad wszystkim:-),
Kibicuję Wam gorąco,
Dzień dobry....
ja żadnych malinek nie popijam bo i tak cc mnie czeka.
Od rana działam w kuchni póki jeszcze brzuchol się nie stawia i pozwala coś zrobić; kukurydza się gotuje bo wczoraj Kaj sobie zażyczył a na śniadanko jajecznica na śmietanie. Mniam..
już bym zjadła tylko czekam kiedy moje chłopaki wstaną.
Miłego dzionka.
ja żadnych malinek nie popijam bo i tak cc mnie czeka.
Od rana działam w kuchni póki jeszcze brzuchol się nie stawia i pozwala coś zrobić; kukurydza się gotuje bo wczoraj Kaj sobie zażyczył a na śniadanko jajecznica na śmietanie. Mniam..
już bym zjadła tylko czekam kiedy moje chłopaki wstaną.
Miłego dzionka.
reklama
Witajcie :-)
Paula - trzeba iść z duchem czasu, nawiązując jednocześnie do tradycji :-), byle nie zaszkodziła, może są osoby, na które działa, efekt placebo też jest nie do przecenienia :-), ja pytam z ciekawości, bo taka ze mnie ciekawa bestia, bo nie sądzę, by w CC herbatka pomogła lekarzowi - chyba, że na dobre samopoczucie - jeśli jest smaczna i to on by ją pił ,
ale poważnie - zioła potrafią cuda zdziałać - jest u nas lekarz po ziołolecznictwie, który ziołami leczy od lat i takie choroby potrafi wyleczyć, co do których specjaliści ręce już rozłożyli, z nowotworami włącznie, jak małż był u niego w, szczycie nasilenia alergii, gdzie dermatolodzy nie potrafili mu pomóc, po niespełna 2 miesiącach picia ziół nie tylko objawy skórne przeszły, ale przez kolejny rok nie musiał brać żadnej tabletki typu amertil itp. co nigdy się nie zdarzyło
Mina - po prostu smażysz jajeczniczkę na śmietanie zamiast masła? bo brzmi bosko, a ja przed śniadankiem :-)
Paula - trzeba iść z duchem czasu, nawiązując jednocześnie do tradycji :-), byle nie zaszkodziła, może są osoby, na które działa, efekt placebo też jest nie do przecenienia :-), ja pytam z ciekawości, bo taka ze mnie ciekawa bestia, bo nie sądzę, by w CC herbatka pomogła lekarzowi - chyba, że na dobre samopoczucie - jeśli jest smaczna i to on by ją pił ,
ale poważnie - zioła potrafią cuda zdziałać - jest u nas lekarz po ziołolecznictwie, który ziołami leczy od lat i takie choroby potrafi wyleczyć, co do których specjaliści ręce już rozłożyli, z nowotworami włącznie, jak małż był u niego w, szczycie nasilenia alergii, gdzie dermatolodzy nie potrafili mu pomóc, po niespełna 2 miesiącach picia ziół nie tylko objawy skórne przeszły, ale przez kolejny rok nie musiał brać żadnej tabletki typu amertil itp. co nigdy się nie zdarzyło
Mina - po prostu smażysz jajeczniczkę na śmietanie zamiast masła? bo brzmi bosko, a ja przed śniadankiem :-)