reklama
oczywiscie sie poplakalam jakos tak bardzo przezywalam skladanie przysiegi ale zwalam to tez na karb ciazy;-) przez jakies dwa dni dochodzilam do siebie po imprezie tak bylam wymeczona ale juz po wszystkim mam to za soba i jestem strasznie szczesliwa :-) teraz juz na zawsze razem
dzieki jeszcze raz za gratulacje dziewczyny
dzieki jeszcze raz za gratulacje dziewczyny
:-) Poplakalas sie na ja swoim slubie smialam sie tak ze az nie wypadalo Kazda z nas inaczejk to przezywa ale z brzuszkiem slub to dla mnie taki prawdziwe spelnienie cala rodzina komplet dzieci i maz z zonka u boku..? ja narazie moge pomarzyc ale coz najwazniejsze Ewuniu ze bedziecie teraz juz po tej przysiedze..!!:-)
Pola 30
Fan(ka)
Oboje z mężem nie należymy do osób "tanecznych". Przed weselem, prosiłam Maćka, żebyśmy choc w domu przecwiczyli pierwszy taniec. I wiecie co się działo? Jak tylko włączałam płytę, a on brał mnie w ramiona, wybuchałam płaczem. Tak się, kurcze wzruszałam. ihihihihi. Nie zostało, więc to przećwiczone...Przed ślubem, znając moją łatwość do wzruszeń, połknęłam 2 tabl. persen forte. Panie drogie, pomogło jak trawka Z usmiechem na ustach szłam do ołtarza i z powrotem. Mój mąż się wzruszył, a ja twarda byłam...Oj, miło tak powspominać. Fajno, że nagrane jest wszystko będzie co wnukom holenderskim pokazywać, jak to się w POlsce ludzie bawili....
Pola jeszce was na stare lata przywije spowrotem do domowych pieleszy w kraju.....wiesz tam eutanazja i te sprawy..??? ja niestey sobie gulnelam lyczka winiaku przed zdjeciami a cos mnie grzmotlo zeby miec slub w poludnie wiec wszytko szybko zdjecia o 10 i ja od tej 10 bylam "drinknieta" wiec pewnie dla tego tak glupkowata chichralam sie przed oltarzem ;prawie nic nie pamietam z ceremoni ale momencik niedlugo rozwiazuje ten stan wiec poczekam na nastepny slub.....!!!
Pola 30
Fan(ka)
Lucy-wyjeżdżając, zakładalismy, że posiedzimy kilka lat i wrócimy na łono ojczyzny. Po 1 roku pobytu męża tutaj, zobaczyliśmy,że jest dobrze, nie trzeba oszukiwać, bo pomimo 52% podatku, który płaci, stać nas na to, co potrzeba. W kraju, same wiecie, jak nie zakombinujesz, to....Nie chcę tak żyć.
Potem pomyśleliśmy, że na emeryturkę wrócimy do POlski...ale ostatnio, jak obejrzałam program, jak traktuje się ludzi w domach "spokojnej" starości to i tego mi sie odechciało. To straszne! Kocham nasz kraj i jestm dumna, ze jestem Polką, ale to co wyprawiają politycy woła o pomste do nieba. A my, zwykli smiertalnicy, nie mamy, niestety na to wpływu....
Potem pomyśleliśmy, że na emeryturkę wrócimy do POlski...ale ostatnio, jak obejrzałam program, jak traktuje się ludzi w domach "spokojnej" starości to i tego mi sie odechciało. To straszne! Kocham nasz kraj i jestm dumna, ze jestem Polką, ale to co wyprawiają politycy woła o pomste do nieba. A my, zwykli smiertalnicy, nie mamy, niestety na to wpływu....
monikak_80
Fanka BB :)
Dostalam smska od Dorotki i wiecie... w pierwszym momencie pomyslalam ze ktoras z nas rodzi troche sie przestraszylam !
Dorota a co to za numer? bo nie wyglada mi ani na idee ani na ere ani na plus..... ale wy chyba teraz macie wiecej operatorow w kraju
Dorota a co to za numer? bo nie wyglada mi ani na idee ani na ere ani na plus..... ale wy chyba teraz macie wiecej operatorow w kraju
reklama
dorotak
Fanka BB :)
Monika ciesze się że dotarł do Ciebie sms :-) , co do operatora to mam tel na kartę w Heyah, to prawie to samo co Era.
Póki co mam dane kontaktowe do 6 dziewczyn, a mianowicie do: Poli, Cynamonki, Megusek, monikak_80, Lucyann, meggi9.11
Jeśli są jeszcze jakieś chętne to proszę o kontakt ze mną.
Aha i tak sobie myślałam żeby przesłać w pliku te "Dane kontaktowe - mamy listopadowe" (ładnie się zrymowało )do kilku innych dziewczyn, tak dla bezpieczeństwa, bo nigdy nic nie wiadomo. W tej chwili tylko ja mam do was kontakt, a Wy do mnie.
Niby mamy jeszcze czas, ale to tak szybko zleci, że aż strach pomyśleć .........
Teraz jestem na etapie lektury porodów sierpniówek, bo wrześniówek staram się na bierząco śledzić.
Póki co mam dane kontaktowe do 6 dziewczyn, a mianowicie do: Poli, Cynamonki, Megusek, monikak_80, Lucyann, meggi9.11
Jeśli są jeszcze jakieś chętne to proszę o kontakt ze mną.
Aha i tak sobie myślałam żeby przesłać w pliku te "Dane kontaktowe - mamy listopadowe" (ładnie się zrymowało )do kilku innych dziewczyn, tak dla bezpieczeństwa, bo nigdy nic nie wiadomo. W tej chwili tylko ja mam do was kontakt, a Wy do mnie.
Niby mamy jeszcze czas, ale to tak szybko zleci, że aż strach pomyśleć .........
Teraz jestem na etapie lektury porodów sierpniówek, bo wrześniówek staram się na bierząco śledzić.