reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Paplanina

Cynamonka pisze:
Dziewczyny mam pytanko. Czy Wy tez tak macie. Od dwóch dni obłędnie swędziała mnie lewa pierś, a wczoraj na taniku znalazłam mokrą plamkę. Czy to tak ma być?

ta wydzielina to siara. nic się nie martw, to normalne. ja też dziś na koszulce znalazłam zaschnięte plamy, czyli przez noc musiało wyciec co nieco :)
mi się jeszcze zdarza wyciek, jak młody w brzuchu szaleje w nocy. tak jakby prowokował do wydzielania siary.

reklama
hello kobietki... mam dola, nienawidze swojego zmieniajacego sie cialka i jest mi zle :( A najgorsze ze jak mi jest zle to jestem "meczaca dla otoczenia" i wszytskim na okolo tez jest zle. Wczoraj trzasnelam drzwiami az szef sie zdziwil, a potem D. cala noc sie nie odzywal aby mnie nie prowokowac. eh.....

monika to pewnie takie zmienne humorki w ciąży, ale raz jest dobrze raz źle, więc głowa do góry, a inni muszą to po prostu zrozumieć i koniec.

Mój R. też ostatnio zauważył że czasem jestem nie do zniesienia, że awanturuje się bez przyczyny, choć sama tak nie uważam, hihi... ;D ;D

Ale musimy być silne za dwoje.

Buziaki, pozdrawiam  :-*

Dorotka masz racje. mi sie wydaje ze ja zawsze mam powod do placzu czy awantury... moj D. tylko oczami wywraca ::)
T ::)woj to przynajmniej ma doswiadczenie bo juz jedno dzidzi macie :) Bedzie lepiej.... a tak na marginesie- nie dziwie sie ze brzuszki mamy podobnych rozmiarow- mamy tylko 2 dni roznicy.

MIHIR where are you????

ah te nasze zmienne nastroje ;) tez czasem zdarza mi sie miec nieciekawy nastroj :laugh: ostatnio jednak to moj luby mial humorek :p wiec to nie tylko przypadlosc pan w ciazy ;D pozdrowionka dziewczynki :)

wydaje mi sie ze faceci czasem za bardzo wczuwaja sie w role :p paulinka dzisiaj jakos zle spala snily jej sie koszmary wiec i ja nie bardzo dzis jestem wyspana :-[ nic mi sie nie chce dobrze ze chociaz ladna pogoda za oknem :laugh: nie wim czy macie to co ja ale wszedzie spotykam kobitki w ciazy wczoraj jak bylam z paula na spacerze widzialam chyba z 3 ;D a mowia ze niski przyrost nat. w polsce moze to becikowe podzialalo ;) pozdrowionka kobitki co tam u was

a ja tam spalam ok. od kiedy zamykamy kota w innym pokoju spie jak zabita :)
Heheh to nie becikowe to jakis boobowy rok...zobaczcie na hollywood .... i w stanach nie ma becikowego a brzuchatych od cholerki :)

reklama
Do góry