reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Paplanina

reklama
tez sie zastanawiam co z tymi kobitkami ::) czasem wogole nikt sie nie odzywa :-[ a co do mihr to faktycznie sie dlugo nie odzywa :-[ ale powiedzcie co tam u was czy te najgorsze objawy minely jak zdrowko ? pozdrawiam ;D

Hej Ewa!

U mnie problemy spotkan z wielkim uchem to juz przeszlosc :) teraz naciagaja mi sie wiazadla i czasem konkretnie zaboli, ale da sie zyc i nic nie musze na to zazywac. Dzisiaj sie troche zmeczylam, robilam porzadki w szafkach w kuchni i w szafie wnekowej i potem padlam i spalam jak susel ;)

Mam nadzieje ze to forum jakos dotrwa do listopada i ze ozyje!

Pozdrawiam!

ja tez mam taka nadzieje ;D bo lubie tu zagladac i pogawedzic z innymi przed chwila zagladalam na czarna liste wpisalam tam pewnego doktora dupka i jakas dziewczyna u niego byla ma podobne przezycia i tak sie wpienilam jak sobie przypomnialam o tym panu ze az dzidzi sie ruszylo ma nadzieje ze nie ma wielu takich dupkow wsrod lekarzy :-[ pozdrowionka

no i jak zwykle cisza u nas kobitki :-[ co sie dzieje ? wlasnie ogladalam na allegro wozeczki tak pomalu zaczynam rozeznanie w cenach i wygladzie wozkow ;D przy pauli mialam chyba ze 4 wozki zaczelam od roana na pompowanych kolach potem spacerowka z przekladana raczka chyba najgorszy wybor przetrwal jakies pol roku pozniej uzywana parasolka nastepnie nowa parasolka ten ostatni w miare sie spisal ;) najlepszy byl roan ale jako gleboki bo spacerowka z niego kiepska bez pasow przekladanej raczki :) a wy juz cos o tym myslicie? pozdrawiam ;D

no i widzisz Ewa? Nie wiem co z tymi listopadowkami 2006?!? Spia czy co?

U nas w Krakowie jest Papiez :) Ja niestety nie pojde na Blonia, ale jak sobie przypomne jak bylam tam jak byl Jan Pawel II to milo sobie pomyslec, powspominac :)

Co do wozkow, fotelikow, nosidelek, lozeczek itp to jest jeszcze czas. Oferta na rynku tych artykulow jest tak bogata ze nie trzeba juz myslec :) Mysle ze bedziemy myslec o tym okolo wrzesnia :) Teraz lepiej pomyslec o urlopie :)

pozdrawiam Cie rowniez Ewa (bo nikogo wiecej do pozdrawiania tu nie ma!) ???

nie wiem co sie dzieje moze panie z listopada juz wziely sobie urlop :-[ co do papieza to super ze widzialas naszego jana pawla to na pewno niezapomniane przezycie tylko pozazdroscic :) faktycznie jeszcze czas na zakupy ale fajnie poogladac takie sliczne rzeczy ;) zakupy to bardzo przyjemna rzecz ;) cos ten nasz watek sie wcale nie rozwija a szkoda :-[

hey;)

jestem na chwile bo pogoda jak z bajki... wiec zaraz wybywam na spacerek. sluchajcie-wczoraj moj d zabral mnie do opery i...eee nie mialam sie w co ubrac...bluzki sie nie dopinaja w biuscie!!!!! i jeszcze w brzuszku ciasno.

co do wozkow i iinych takich... znajoma wlasnie odchowala drugie bebe i odda mi wszystko...juz widzialam rzeczy- slicznie i jak nowe. bede o nie dbac i przekaze dalej. amerykanie jacy sa tacy sa ale staraja sie byc gospodarni

Nie wiem co się dzieje z moim kompem ale właśnie gdzieś mi wcięło całą zapisaną do was wiadomość. Obiecuję tu zaglądać tak często jak to będzie możliwe (czyli gdy tylko moja siostra gdzieś wybędzie ;) Ja jeszcze nie odlądam się za rzeczami dla dzidzi. Musialam za to wymienić część garderoby dla siebie. Brzuszek roścnie jak szalony, z dnia na dzień. Na szczęście tylko brzuszek :laugh: Reszta w normie ;D Może w końcu uda mi się zrobić i wstawić zdjęcie ???

reklama
widze ze cosik sie ruszylo na naszym forum ;) monika swietnie ze dostaniesz ciuszki od znajomej zaoszczedzisz odrobiunke bedzie trzeba dokupic duperele ;D ja mam duzo ciuszkow od przyjaciolki no i troche po paulince :) z grubszych rzeczy musze kupic wozek bo lozeczko posciele baldachimy mam no i troche ciuchow nie wim dokladnie ile ale cala szafa by sie zapelnila tak homikowalam po pauli z mysla o przyszlym bobasku ;D ja dzisiaj sie zalamalam zostaly mi tylko jedne spodnie w ktore wchodze niedlugo nie zostanie mi nic do ubrania ;) w przyszlym tyg ide w koncu cos sobie kupic bo niedlugo nie wyjde z domu :laugh: pozdrowionka

Do góry