reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Paplanina

Życzę Ci aby Twój Kochany jak wróci zaskoczył Cie czymś miłym. Hmmm.. faceci juz tak często mają że zapominają o urodzinach, imieninach, i myśla o wszystkim tylko nie o tym. Życzę mimo wszystko miłego dnia. Spraw sobie dzisiaj jakąś przyjemność.:-)

Urodziny obchodzisz dnia dzisiejszego,
więc życzę Ci wszystkiego najlepszego,
nadziei w sercu, wiary w samego siebie,
trafnych zrządzeń losu,
ile gwiazd na niebie,
wielu wrażen i morza radości,
spełnienia marzeń i bezkresnej miłości,
szczęście w swe ręce łap każdego dnia
życzy Ci tego ...zgadnij kto..JA

reklama
Dzięki,Dziewczyny :-) za życzenia :-) .
Ech,żeby ten mój Misiek faktycznie zapomniał to jeszcze pół biedy...Ale ja wiem,że on doskonale pamięta,że dziś mam urodziny,tylko ten jego foch...A ja naprawdę nie mam pojęcia o co mu chodzi...:baffled: Może cos powiedziałam wczoraj nie tak??Bo już wczoraj wieczorem zaczęły się takie małe foszki,a dzisiaj to :wściekła/y: .
Za godzinkę idziemy z Oliwką i moją siorką na spacerek, to zajrzę do jakiegoś sympatycznego sklepu i kupię sobie coś na poprawę humoru :-) .
Idę się szykować na spacerek,tzn. umyć głowę i w ogóle doprowadzić się do stanu używalności ;-)
A w ogóle to strasznie się cieszę,że trafiłam na to forum i że zawsze można się tu pożalic,czy to źle z dzieciaczkiem,czy ze mną samą,a Wy zawsze znajdziecie jakieś miłe i ciepłe słowo :tak: .

dziewczyny poratujcie...za dwa tygodnie idę z mężem na bal karnawałowy...obowiązkowe przebranie. musi być śmieszne a zarazem proste...czy któraś ma jakieś pom:szok:ysły???

Inna wszystkiego naj naj najsłodszego z okazji urodzin. Obyś zawsze była uśmiechnięta i radosna, miała wokół siebie serdecznych i miłych ludzi, oby Twój facet zawsze cię kochał i doceniał, żeby twoja malutka pociecha śmiała się do ciebie jak najczęciej i chowała się zdrowo. oby wsztstko było jak w bajce!
a co do faceta to kto ich zrozumie?! dont worry be happy! i nie rób dzisiaj dla niego obiadu:-D .

Anii jeśli chodzi o bal karnawałowy to ja powiem, że na sylwestra byłam na tzw. "balu przebierańców" i kompletnie nie miałam pomysłu na strój. i zawlokłam swojego chopa do "szmateksu" a tam mnóstwo kiczowatych i śmiesznych ubrań znaleźliśmy. od starych sukien ślubnych po stroje zakonnicy. i jak się okazało to wszyscy goście na sylwka też tam chyba czerpali pomysły na strój. szkoda wydawać kasę na wyszukane wdzianko jeśli można śmiesznie i fajnie w takich sklepikach.

z własnego doświadczenia mogę polecić wszelkie stroje "narodowe", byłam kiedyś na imprezie z dwoma hinduskami, arabem (prześcieradło, arafatka z pasem klinowym), meksykanką w oryginalnym sombrerro, była też murzynka ale tej wersji nie polecam ze względu na uciążliwą charakteryzację, poza tym byli tam transwestyta, męska dziwka, terrorysta, kowboj, kobieta w ciąży :))) sztucznej oczywiście. Największe branie miał transwestyta, tyle że prostytut go troszkę nagabywał :) Milej imprezki

Inna-wszystkiego najlepszego!!!!!Swoim chłopem się nie przejmuj, proponuję zrobić mu to samo, żeby poczuł, co Ty czułas...A przy okazji to dzisiaj ma rówież urodziny mój mąż Maciuś (fantastyczny facet, więc Ty jesteś zapewne też aniołem) oraz królowa holenderska :-)

Pola,to złóż życzenia wszystkiego naj naj naj swojemu mężowi :-) .
A u mnie nic się nie zmieniło,czyli mój facet wrócił do domu i kompletnie nic...Nawet ze mną nie rozmawia :-( .I chyba zastosuję się do Twojej rady,Pola,i nie złożę mu życzeń imieninowych,które już ma wkrótce,bo za kilka dni i też potraktuję go w ten dzień jak powietrze.Niech ma!!!:wściekła/y:
A ja takie rzeczy pamiętam naprawdę długo...
Dobrze chociaż że Oliwka miała dzisiaj super humorek i przez calutki dzień usmiechała się do mnie :-) .

reklama
inna ja rowniez dolaczam sie do zyczen :-) pola i wszystkiego naj dla twojego mezusia:-)
inna z tymi chlopami to tak juz jest trzeba z nimi zyc czasem to sie zachowuj jak by okres mieli albo andropauze;-) najlepiej odwdzieczyc sie pieknym za nadobne:tak: ;-) zeby im muchy z nosa wylecialy:tak:

Do góry