reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Paplanina

I ja sie dolaczam do zyczen Inna! Badz bardziej dorosla niz on i powiedz mu co czujesz.Ja staram sie wyjasniac jakies niedomowienia odrazu...polecam takie podejscie :-)

reklama
Megusek,próbowałam...I wiecie co się dowiedziałam??Że wczoraj przesadziłam.Dlaczego??Bo on chciał oglądać mecz piłki ręcznej,a ja powiedziałam,że tylko on ma ochotę ten mecz oglądać...Załamać się można...Ton mu się nie spodobał...Ja nie mówię,że jestem jakimś chodzącym ideałem,bo też potafię się wq...wić o jakąś pierdółkę,ale nie robię afery jak mi ktoś powie,że nie ma ochoty oglądać "M jak miłość"...

Dzięki za wszystkie życzenia :-) .Wszystkie jesteście suuuuuuper:tak: .
A tak sobie pomyślałam,że może kiedyś jakiś zjazd zorganizujemy Listopadówek 2006??Nie wiem kiedy,nie wiem gdzie,ale fajnie by było się spotkać i pogadać:-) ,oczywiście z naszymi pociechami :-)

Ja może tak spóżnione ale ja zawsze sie spóżniam i dowiaduje sie o wszystkim na końcu:-D Inna wszystkiego najlepsiejszego!!dużo dużo zdrówka miłości kasiorki i spełnienia wszystkich marzeń!! no faktycznie miał się o co obrazić:eek: naprawde foch stulecia:eek: faceci to są chyba gorsi od babek a myślałam że tacy mało skoplikowani:-D

Inna popieram twój pomysł:happy: Chociaż to pewnie nie będzie takie łatwe się spotkać, może latem jak będzie cieplej?:happy: a nasze maleństwa jakie były by szczęsliwe gdyby zobaczyły tyle dzidziusiów:-D

Pomysł ze spotkaniem jest super, ale...ciekawa jestem, czy się powiedzie..Ja jestem dobrej mysli.
Będziemy w POlsced przez pierwwsze 2 tygodnie lipca, więc jeśli w tym czasie "się zorganizujemy" to postaramy się wpaść. Oczywiście zależało to będzie od miejsca w którym wyznaczycie spotkanie.
Nam np. odpowiada Łódź, Kraków, Bielsko-Biala lub Wrocław..tam mamy gdzie przenocnować :)
Dawajcie propozycje, licząc się z trudnościami z dojazdem, ale przecież można połączyć to ze zwiedzanie m...:-)

pomysł ze zlotem listopadowych mamuś całkiem całkiem:tak: . ale faktycznie dopiero latem bo wiosną też nie za ciepło jest i by sie nam maleństwa mogły pochorować. ja jestem jak najbardziej za:-) .
tylko gdzie by to mogło być? hmmmmmm. kraków , bielsko- biała ok. przynajmniej dla mnie i malucha bo na śląsku mieszkamy i mamy rzut beretem. ale innch miast też nie wykluczmy of course.

reklama
Gdzie by to nie było zawsze ktos bęzie miał daleko:) Mi by najbardziej pasowała łódź, albo wrocław bo to tak bardziej moje rodzinne strony. Ale gdzie by niebyło postaram się dojechać:tak:

Do góry