reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
dziecko nabiera nowych umiejetnosci a matka ciaga Go z tym po lekarzachgratulujemy samodzielnego siadania a raczkowaniem sie niemart my tez nieraczkujemy zato maly nauczyl sie kiwac glowka nie a ja przez to lecialam do lekarza bo nigdy tego nierobil i ja myslam ze to od goraczki
mia_
Fanka BB :)
dzieki kochana
moja siostra w angli kupiła mi jakis inny specyfik
ASHTON&PARSONS infants, powders ponoc terz superowy
niemoge się doczekac kiedy go dostane
Nusia w ciagu ponad trzech miesiecy przybrała tylko 500 g lekarka mówiła ze to za mało dlatego w tym miesiacu miałam przyjśc na kontrole, tak jak pisałam wczesniej przez miesiac przybyła 300 gram ale badania i tak robimy kontrolnie zeby wylkuczyc jakieś ewentualne nieprawidłowości300g przez miesiąc to jak najbardziej w porządku. Filip w ciągu 2 miesiecy (miedzy 6 a 8 mies życia) przybrał tylko 500g i pediatra nic nie mówiła, że za mało. Są dzieci szczuplejsze i pulchniejsze, tak jak my ludzie dorośli i nie rozumiem dlaczego lekarze dopatrują się w tym jakis chorób
mia_
Fanka BB :)
gratulujemyDziewczynki chciałam się Wam pochwalić, że Filip sam siada. Pierwszy raz zrobił to jakieś 1,5tyg temu, ale teraz coraz częściej, więc myślę, że będzie coraz lepiej Jakoś dziwnie siada, bo jak leży na brzuszku do dupkę do góry podnosi i siada i z czworaków też umie, ale jak go dam w tej pozycji, bo sam z brzuszka nie umie przyjąc pozycji czworaczej. Myslę, wiec ze etap raczkowania nas ominie:-( Ale wazne, ze siada sam, bo juz czas i troszke nas to martwilo;-)
u nas tak samo tylko Nuska siada samano to u nas jest jeszcze smieszniej....
Alex wstaje przy czym tylko sie da,pełza z prędkością światła,przyjmuje pozycje czworaczną juz coraz częściej...ale sam nie siada
My też miałyśmy bakterie i białko w moczu. Lekarz przepisał Biseptol, Furagin i granulki homeopatyczne i po tygodniu nie było sladu bakterii!
Nie martw się!
No niestety u nas furagin nie dziala. Boze dzisiaj dowiem sie wszystkiego!!!
M
marzycielka
Gość
No niestety u nas furagin nie dziala. Boze dzisiaj dowiem sie wszystkiego!!!
Od razu daj znać i nie martw się Kochana na zapas.;-)
dziecko nabiera nowych umiejetnosci a matka ciaga Go z tym po lekarzach
haha ale przynajmniej dowiedzialam sie ze ma gardelo chore bo tak moglo jeszcze gorzej sie skonczyc;-)
jeszcze mam pytanie czy te plamki to gladnie czy taka kaszka bo u nas jest kaszka i niewiem kurcze czy ciagac go z tym po lekarzach czy dac sobie spokoj
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Dziewczyny testujące pieluszki od Streetcomu jakie są Wasze opinie na ich temat?
U nas przez pierwsze dwa dni Natalka miała ciągle dupkę odparzoną nawet jak zrobiła siusiu ale potem skóra się przyzwyczaiła i jesteśmy z nich bardzo zadowolone. Ze wszystkich pieluszek firmy Pampers jakie przez kilka lat przetestowałam te są zdecydowanie najlepsze. Mogliby takie zrobic w formie majteczek to napewno polubiłabym tą markę
ps. pozwalam użyc moją wypowiedz w raportach;-)
U nas przez pierwsze dwa dni Natalka miała ciągle dupkę odparzoną nawet jak zrobiła siusiu ale potem skóra się przyzwyczaiła i jesteśmy z nich bardzo zadowolone. Ze wszystkich pieluszek firmy Pampers jakie przez kilka lat przetestowałam te są zdecydowanie najlepsze. Mogliby takie zrobic w formie majteczek to napewno polubiłabym tą markę
mamusia2008
mamusia Karolinki
u nas tez byly odparzeniaDziewczyny testujące pieluszki od Streetcomu jakie są Wasze opinie na ich temat?
reklama
mam prośbe do mam mieszkających w angli, pisałyscie cos kiedys o jakims specyfiku na zabkowanie, czy możecie podac mi nazwę? proszę
Dziewczyny testujące pieluszki od Streetcomu jakie są Wasze opinie na ich temat?
U nas odparzeń nie było, dla mnie ok i forma majteczek jak najbardziej interesowalaby nas, i jeszcze gdyby zaczeli sprzedawac je w jumbo packach bylyby tansze