blizniaki2000
Fanka BB :)
A ja muszę sie pochwalić, że moja Madi wkońcu sie dzis przekreciła z plecków na brzuszek i bvyła tym taka zdziwiona, że nie wiedziała jak to zrobila, ale teraz juz co chwile ląduje na brzuszku:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja muszę sie pochwalić, że moja Madi wkońcu sie dzis przekreciła z plecków na brzuszek i bvyła tym taka zdziwiona, że nie wiedziała jak to zrobila, ale teraz juz co chwile ląduje na brzuszku:-)
Ja podaję od 3 dni i już się przyzwyczaja. Problemów żadnych nie ma. Miałam nadzieję że po kaszce może prześpi noc, no ale okazało się że na nadziei się skończyło Wstaje tak jak do tej pory - około 2 i później ok 4, co prawda te jego pobudki to takie na 5 min, żeby zaspokoić głodzik, no ale są
Jak był młodszy to mniej się budził niż teraz
W dodatku nie wiem co mu się stało z rannym budzeniem. Od urodzenia zawsze spał do 8-9, a od 2 tygodni budzi się o 6 Stwierdził chyba że dużo fajniej jest rozpocząć dzień wcześniej. Ja uważam że niekoniecznie, ale Bartek z moim zdaniem w tej kwestii się nie liczy :-(
Madziu deserek gdzies zgubilasA my od trzech dni troszeczke zmieniliśmy menu Julci i tak kolo 6-7 je mleczko ok.10-11 kaszkę gęsta łyzeczka, ok.14 zupka ok.18- mleczko i ok.21 rzadką kasze butelką
Madziu deserek gdzies zgubilas