reklama
Agatkas
Mamusia Zuzolka
moje dziecko sypia juz od dawna w piżamce i w skarpetkach notorycznie się odkrywa więc przez ponad połowę nocy śpi bez przykrycia
jaką temperaturę macie w sypialni?????
Moja Zuzia tez się cały czas odkrywa ale my mamy w sypialni 22-23stopnie bo jestesmy ciepłolubni więc się nie przejmujęAgatkas Alanek śpinka w piżamce i skarpetkach, bo też zawsze się odkrywa i ma chłodne stopy ;-)
kana161
Mama "terrorystek" :P
nio nasza niunia tez spała jakiś czas w piżamce,ale że ona w ogole nie da sie przykryc chyba,ze nad ranem inaczej budzi się z wrzaskiem.... to miała skarpetki do tego, które tez ściągała... wiec wróciliśmy do pajacyka..... no......Bartek do niedawna spał w pajacykach, ale od jakichś 3 tygodni śpi w normalnej piżamce z gołymi stopkami i widzę że tak lepiej mu się śpi, niż jak miał zakryte stopy.
A ja mam pytanko jakby ktoś jeszcze zajrzał...Mariczce od 2 dni łzawi prawe oczko.... nawe takie zaczewienione sie zrobiło.....przemywam jej rumiankiem,ale średnio pomaga co jeszcze możecie mi polecić?
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Możesz jej zakropić solą fizjologiczną....moze jej rzęska gdzies tam utknęla???
nio nasza niunia tez spała jakiś czas w piżamce,ale że ona w ogole nie da sie przykryc chyba,ze nad ranem inaczej budzi się z wrzaskiem.... to miała skarpetki do tego, które tez ściągała... wiec wróciliśmy do pajacyka..... no......
A ja mam pytanko jakby ktoś jeszcze zajrzał...Mariczce od 2 dni łzawi prawe oczko.... nawe takie zaczewienione sie zrobiło.....przemywam jej rumiankiem,ale średnio pomaga co jeszcze możecie mi polecić?
Kana, ja czytałam że rumiankiem lepiej nie przemywać bo wysusza oczka.
kana161
o zobacz tego nie wiedziaam....dziekuje...Kana, ja czytałam że rumiankiem lepiej nie przemywać bo wysusza oczka.
Agatkas.....właśnie Kamil kupił w aptece sól....wiec będziemy działać...a rzęska chyba raczej nie....to juz drugi dzień trwa,myślę,ze może jej to oczko przewiało..jak szłyśmy do lekarza....
haha lekarka ma poczucie humoru w końcu wyjdą, u nas też dopiero teraz się pojawiły po baaaardzo długiej przerwie.Gratulacje dla wszystkich zębatych dzieciaczków
My mamy nadal dwaale moja pediatra śmieje się ze mnie i mowi do mnie zawsze"czy widziała pani człowieka ktoremu nie urosły zeby??"
A w czym śpią wasze maluchy???W piżamkach czy spioszkach???
Co do spania to Majka śpi różnie, raz w pajacykach innym razem w piżamkach.
Ja już nie wstaje w nocy, żeby przykrywać córcię, bo jak ją przykrywam to od razu płacze więc niech śpi odkryta, widocznie jej tak lepiej. Temperaturę w sypialni mamy różną zależy od pogody na zewnątrz, ale nie przekracza 21 stopni, najczęściej 19.
Maja jak była malutka to jej łzawiło często to kazali mi wtedy zakraplać tą solą i przemywać wacikiem do wewnątrz, ale nie przechodziło więc lekarka zapisała mi kropelki, nie pamiętam już nazwy, wtedy przeszło po 3 dniach.o zobacz tego nie wiedziaam....dziekuje...
Agatkas.....właśnie Kamil kupił w aptece sól....wiec będziemy działać...a rzęska chyba raczej nie....to juz drugi dzień trwa,myślę,ze może jej to oczko przewiało..jak szłyśmy do lekarza....
Agatkas
Mamusia Zuzolka
o zobacz tego nie wiedziaam....dziekuje...
I jak dzisiaj oczko?
kana161
Agatkas no robimy cały czas sola fizjologiczną parę razy dziennie i już dzisiaj popołudniu było znacznie lepiej.....mam nadzieje,ze teraz to już tylko do przodu
reklama
Agatkas
Mamusia Zuzolka
no to superAgatkas no robimy cały czas sola fizjologiczną parę razy dziennie i już dzisiaj popołudniu było znacznie lepiej.....mam nadzieje,ze teraz to już tylko do przodu