reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
My już dawno w piżamce :tak::tak:;-);-)

Gratulacje dla wszystkich zębatych dzieciaczków:-D:-D:-D:-D

My mamy nadal dwa:blink::blink::blink:ale moja pediatra śmieje się ze mnie i mowi do mnie zawsze"czy widziała pani człowieka ktoremu nie urosły zeby??":-p:-p:-p:-p

A w czym śpią wasze maluchy???W piżamkach czy spioszkach???

Zuzia śpi albo w pajacyku albo w śpiochach.... Edeee a w piżamce i skarpetkach czy boso?:)

O to własnie na tą mam receptę! I co były jakieś problemy?? A na ospę szczepicie?

Po pierwszej dawce Jula miala goraczkę, po drugiej nic nie działo sie...jeszcze trzecia przed nami:tak::tak::tak:

My chyba zaszczepimy...ale jeszcze zobaczymy...nasza pediatra powiedziala ze jesli mala ma stycznoc ze starszymi dziecmi to warto zaszczepic....

Zuzia śpi albo w pajacyku albo w śpiochach.... Edeee a w piżamce i skarpetkach czy boso?:)

No wlasnie w skarpetkach....

Oj mialam na mysli pajacyka:blink::blink::blink:

Gratulacje dla wszystkich zębatych dzieciaczków:-D:-D:-D:-D

My mamy nadal dwa:blink::blink::blink:ale moja pediatra śmieje się ze mnie i mowi do mnie zawsze"czy widziała pani człowieka ktoremu nie urosły zeby??":-p:-p:-p:-p

A w czym śpią wasze maluchy???W piżamkach czy spioszkach???
my spimy wpizamce i skarpetkach, bo moje dziecko zawsze ma zimne nogi

moje dziecko sypia juz od dawna w piżamce i w skarpetkach:tak: notorycznie się odkrywa więc przez ponad połowę nocy śpi bez przykrycia:confused:

jaką temperaturę macie w sypialni?????

moje dziecko sypia juz od dawna w piżamce i w skarpetkach:tak: notorycznie się odkrywa więc przez ponad połowę nocy śpi bez przykrycia:confused:

jaką temperaturę macie w sypialni?????
Alex spinka w spiochach badz w pizamce....odkrywa sie rowniez....kaloryfery mam zakrecone a w pokoiku jest ok.20 st....jak jest wiecej to jest mokry jak szczurek....chłodniej woli....:tak:

reklama
Hej!!
Moja śpi jeszcze w pajacyku (czasem w piżamce spała), ale zamierzam jej kupić nową piżamkę bo tamta już trochę mała.
Moja też się w nocy odkrywa, wkurza mnie to bo wstaję kilka razy w nocy i ją przykrywam :confused: Spać przez to nie mogę :baffled:

Zuzia w święta w ostatnim dniu dostła katarku i tak ją kurujemy. Bo to w rozjazdach byliśmy - i dlatego. Dzisiaj pojawił się mały kaszelek - bo stale oddychała buźką. Używamy tej FRIDY ale ona tak panicznie krzyczy i nie chce - że we dwoje z M. musimy ją trzymać. Szkoda mi jej.:baffled: Gorączki nie ma i nie miała

Do góry