reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
My już dawno w piżamce :tak::tak:;-);-)

Gratulacje dla wszystkich zębatych dzieciaczków:-D:-D:-D:-D

My mamy nadal dwa:blink::blink::blink:ale moja pediatra śmieje się ze mnie i mowi do mnie zawsze"czy widziała pani człowieka ktoremu nie urosły zeby??":-p:-p:-p:-p

A w czym śpią wasze maluchy???W piżamkach czy spioszkach???

Zuzia śpi albo w pajacyku albo w śpiochach.... Edeee a w piżamce i skarpetkach czy boso?:)

O to własnie na tą mam receptę! I co były jakieś problemy?? A na ospę szczepicie?

Po pierwszej dawce Jula miala goraczkę, po drugiej nic nie działo sie...jeszcze trzecia przed nami:tak::tak::tak:

My chyba zaszczepimy...ale jeszcze zobaczymy...nasza pediatra powiedziala ze jesli mala ma stycznoc ze starszymi dziecmi to warto zaszczepic....

Zuzia śpi albo w pajacyku albo w śpiochach.... Edeee a w piżamce i skarpetkach czy boso?:)

No wlasnie w skarpetkach....

Oj mialam na mysli pajacyka:blink::blink::blink:

Gratulacje dla wszystkich zębatych dzieciaczków:-D:-D:-D:-D

My mamy nadal dwa:blink::blink::blink:ale moja pediatra śmieje się ze mnie i mowi do mnie zawsze"czy widziała pani człowieka ktoremu nie urosły zeby??":-p:-p:-p:-p

A w czym śpią wasze maluchy???W piżamkach czy spioszkach???
my spimy wpizamce i skarpetkach, bo moje dziecko zawsze ma zimne nogi

moje dziecko sypia juz od dawna w piżamce i w skarpetkach:tak: notorycznie się odkrywa więc przez ponad połowę nocy śpi bez przykrycia:confused:

jaką temperaturę macie w sypialni?????

moje dziecko sypia juz od dawna w piżamce i w skarpetkach:tak: notorycznie się odkrywa więc przez ponad połowę nocy śpi bez przykrycia:confused:

jaką temperaturę macie w sypialni?????
Alex spinka w spiochach badz w pizamce....odkrywa sie rowniez....kaloryfery mam zakrecone a w pokoiku jest ok.20 st....jak jest wiecej to jest mokry jak szczurek....chłodniej woli....:tak:

reklama
Hej!!
Moja śpi jeszcze w pajacyku (czasem w piżamce spała), ale zamierzam jej kupić nową piżamkę bo tamta już trochę mała.
Moja też się w nocy odkrywa, wkurza mnie to bo wstaję kilka razy w nocy i ją przykrywam :confused: Spać przez to nie mogę :baffled:

Zuzia w święta w ostatnim dniu dostła katarku i tak ją kurujemy. Bo to w rozjazdach byliśmy - i dlatego. Dzisiaj pojawił się mały kaszelek - bo stale oddychała buźką. Używamy tej FRIDY ale ona tak panicznie krzyczy i nie chce - że we dwoje z M. musimy ją trzymać. Szkoda mi jej.:baffled: Gorączki nie ma i nie miała

Do góry