reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
My też byłyśmy dzisiaj się zaszczepić i ku mojemu zdziwieniu odbyło się to bez ani jednej łezki. Chyba to szczepienie w rękę jest mniej bolesne niż wcześniej w nóżkę. Ważymy 10,300 i mamy kolejne 2 ząbki, tym razem na górze, a już myślałam, że się nie zdecydują pojawić :happy2:.
Maja rozchodziła się na całego, najlepiej jest wieczorem, gdy biega po całym domu i nawet nie chce na ręce, a ja się cieszę, że w końcu nadszedł ten moment, bo tak długo czekałam :-).

Zanplo, gratulacje dla Majeczki, dzielna dziewczynka, fajnie że juz śmiga.
A ja dalej czekam, Madzia skończyłą dzisiaj 13 miesięcy i nie chodzi, śmiga z pchaczem z przodu, ale sama nie chce. Na szczepienie pójdziemy zaraz po nowym roku, a ząbków mamy już 9

My mamy 7 ząbków i Zuzka wazy 11kg:) Jakie jest teraz po roczku szczepienie?? Czy któreś z Was szczepiła niedawno na pneumokoki? Jeśli tak to jaką szczepionką?

Gratulacje 7 zabeczkow...

w 13-14 miesiącu jest szczepinie - odra, świnka, różyczka i ewentualnie ospa

My szczepilismy sie ta nowa szczepionką...nazywa sie na S...poszukam nazwy i napisze

Gratulacje dla wszystkich zębatych dzieciaczków:-D:-D:-D:-D

My mamy nadal dwa:blink::blink::blink:ale moja pediatra śmieje się ze mnie i mowi do mnie zawsze"czy widziała pani człowieka ktoremu nie urosły zeby??":-p:-p:-p:-p

A w czym śpią wasze maluchy???W piżamkach czy spioszkach???

reklama
Do góry