pyciolek87
Mama Alexa:*
dziewczyny czy Waszym dzieciom przy ząbkowaniu brzydko pachniało z buzi?Alexowi brzydko pachnie tak jakby ropą?czy to normalne bo sama nie wiem:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak u Zuzi jest to samo....dlatego zawsze wiem kiedy idą ząbkidziewczyny czy Waszym dzieciom przy ząbkowaniu brzydko pachniało z buzi?Alexowi brzydko pachnie tak jakby ropą?czy to normalne bo sama nie wiem:-(
u Alexa tak pierwszy raz.Biedakowi wybiły sie juz 2 siekacze.jeszcze tylko 2 ....ale sie meczy strasznie:-(Tak u Zuzi jest to samo....dlatego zawsze wiem kiedy idą ząbki
mialam to samo spytac, bo u mojej dzis tez zauwazylamdziewczyny czy Waszym dzieciom przy ząbkowaniu brzydko pachniało z buzi?Alexowi brzydko pachnie tak jakby ropą?czy to normalne bo sama nie wiem:-(
u Alexa tak pierwszy raz.Biedakowi wybiły sie juz 2 siekacze.jeszcze tylko 2 ....ale sie meczy strasznie:-(
mialam to samo spytac, bo u mojej dzis tez zauwazylam
Natalka uwielbia jajka w każdej postaci Najczęściej zjada jajecznicę i wszystko jej jedno czy na parze czy taką naszą. A gotowane na twardo gostaje całe do rączki i gryzie jak jabłko:-)w jakiej formie podajecie dzieciom jajka bo moj obojetnie czy ma jajecznice czy gotowane ,samo czy ze szczypiorkiem badz jagurtem jak zj polowe to jest cud przewaznie przy pierwszej lyzeczce sie konczy jedynie w zupce zje
Natalka uwielbia jajka w każdej postaci Najczęściej zjada jajecznicę i wszystko jej jedno czy na parze czy taką naszą. A gotowane na twardo gostaje całe do rączki i gryzie jak jabłko:-)