reklama
A u nas rozpoczęły się jakieś nastroje antymleczne Od 4 dni Bartek nie chce pić mleka, nie wiem co mu się stało tak nagle jedynie co je chętnie to mleczną kaszkę mannę z bobovity...
co radzicie? może zmienić mleko?
ponawiam pytanie ;-)
edee24
Mama Alanka :-)
ponawiam pytanie ;-)
Oj, ja Ci nie pomogę :-(, bo nie wiem co bym zrobiła :-(
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Ja bym chyba się jeszcze wstrzymała ze zmianą mleka. Może ma tylko chwilowego focha i niedługo powróci do ukochanego mleczka. A może mu się ząb jakiś wykluwa i go boli ciągnięcie z butli?ponawiam pytanie ;-)
Ja bym chyba się jeszcze wstrzymała ze zmianą mleka. Może ma tylko chwilowego focha i niedługo powróci do ukochanego mleczka. A może mu się ząb jakiś wykluwa i go boli ciągnięcie z butli?
chyba nie ząbek, bo kaszkę też pije z butelki i ciągnie jak zawsze
ale chyba faktycznie jeszcze poczekam ze zmianą mleka
blizniaki2000
Fanka BB :)
Olcia, ja bym chyba też poczekała ze zmianą mleczka
Co do podusi, to moja tez śpi na płaskiej i cały czas będzie na takiej. Ja kiedyś spałam prawie na siedządzo, taką miałam wysoką poduchę,a teraz śpię całkiem na płasko, było ciężko ale idzie sie przyzwyczaic, teraz nie wyobrażam sobie inaczej
Co do podusi, to moja tez śpi na płaskiej i cały czas będzie na takiej. Ja kiedyś spałam prawie na siedządzo, taką miałam wysoką poduchę,a teraz śpię całkiem na płasko, było ciężko ale idzie sie przyzwyczaic, teraz nie wyobrażam sobie inaczej
ponawiam pytanie ;-)
Olcia u nas jest podobnie i Jula je mleczko tylko w ncoy/nad ranem, w dzien nie tknie go, odwraca głowę na sam zapachale my mleczka nie zmieniamy bo nasza pediatra powiedziala ze dziecko poznaje coraz wiecej smakow i mleka moze nie chciec
My tez spimy na calkiem plaskiej poduszeczce, ale wedlug fizjoterapeutow poduszka dziecku nie jest potrzebna, radzili zeby narysowac sobie na przescieradle poduszeczke jesli rodzic chce koniecznie klasc dziecko na poduszce
reklama
asiulkaa
Fanka BB :)
Filipek rowniez spi na plaskiej poduszeczce i podobnie jak u Kokusi ze zmiana podusi poczekamy do zmiany lozeczkajakie macie poduszeczki dla dzieci bo ja mam taka calkiem plaska i zastanawiam sie czy moge taka bardziej gruba 9niewiem jak to ujac bo mnie dziecko dekoncentruje)
Ollciu Filip tez mial takie fochy, przez kilka dni nie chcial mleka, ale pozniej znowu pil i po jakims czasie znowu to samo bylo. I tak nam powtarzaja sie takie akcje co jakis czas. Moze u Was podobnie albo po prsotu Bartus odrzucil mleko, bo woli jesc cos konkretniejszego. Tak czasem tez bywa u malych dzieciaczkow i z tym chyba niestety nic nie zrobisz. Sprobuj tak jak Madzienka dawac mu na spiacoA u nas rozpoczęły się jakieś nastroje antymleczne Od 4 dni Bartek nie chce pić mleka, nie wiem co mu się stało tak nagle jedynie co je chętnie to mleczną kaszkę mannę z bobovity...
co radzicie? może zmienić mleko?