reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

dziewczyny jak myjecie zabki waszym dzieciom po ostatnim posilku???? u nas ostatni posilek jest po kapieli , butelka mleczka i zawsze wypijal ta butelke w lozeczku i pokladal sie spac teraz mam dylemat gdyz jak go wezme po wypitym mleczku do lazienki to sie rozbudzi:eek::eek:

u nas to samo, pediatra mowila nam ze mozna przecierac mokra pieluszka ząbki, albo silikonowa szczoteczke przejechac po ząbeczkach

reklama
dziewczyny jak myjecie zabki waszym dzieciom po ostatnim posilku???? u nas ostatni posilek jest po kapieli , butelka mleczka i zawsze wypijal ta butelke w lozeczku i pokladal sie spac teraz mam dylemat gdyz jak go wezme po wypitym mleczku do lazienki to sie rozbudzi:eek::eek:
U nas identycznie, Madzia myje ząbki w kąpieli, a potem je kaszę przy której zasypia i ja juz jej nie budzę:zawstydzona/y:

my myjjemy sylikonowa ale tak sie wlasnie zastanawialam ostatnio kiedy możemy sie przerzucić na "normalna" ja myje pasta nenedent bez fluoru ktora maly uwielbia:-D i u nas to wyglada tak ze ja myje malemu a maly mi:-D

jakie macie poduszeczki dla dzieci bo ja mam taka calkiem plaska i zastanawiam sie czy moge taka bardziej gruba 9niewiem jak to ujac bo mnie dziecko dekoncentruje:confused2:)

jakie macie poduszeczki dla dzieci bo ja mam taka calkiem plaska i zastanawiam sie czy moge taka bardziej gruba 9niewiem jak to ujac bo mnie dziecko dekoncentruje:confused2:)

Bartek też ma płaską i narazie nie chcemy mu zmieniać, tak chyba zdrowiej ?

A u nas rozpoczęły się jakieś nastroje antymleczne :eek: Od 4 dni Bartek nie chce pić mleka, nie wiem co mu się stało tak nagle :eek: jedynie co je chętnie to mleczną kaszkę mannę z bobovity...
co radzicie? może zmienić mleko?

ja ci Dagulla nie pomogę bo u nas mały śpi na płaskim...i też się zaczęłam czy nie dać mu jaśka do spania...ale sądze że on długo główki by na nim nie potrzymał bo sie kręci :p

my myjjemy sylikonowa ale tak sie wlasnie zastanawialam ostatnio kiedy możemy sie przerzucić na "normalna" ja myje pasta nenedent bez fluoru ktora maly uwielbia:-D i u nas to wyglada tak ze ja myje malemu a maly mi:-D

ja nie planuje dawac malej poduszki, caly czas spimy bez, zaluje ze mnie mama nie nauczyla spac bez poduszki, bo teraz byc moze nie mialam bolu w karku

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry