reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja nie dalej jak wczoraj czytałam, że krowie mleko najwcześniej od 3 roku życia... Oszaleć można!
mamusia2008
mamusia Karolinki
uwazam ze to lekka przesada ze dopiero od 3 roku zyciaJa nie dalej jak wczoraj czytałam, że krowie mleko najwcześniej od 3 roku życia... Oszaleć można!
dziewczyny powiem wam tak, moja Karolina juz od dluzszego czasu jest na zwyklym mleku z kartonu, kupuje jej zawsze 2,5%, poznije zaczne dawac 3,2%, i nigdy nic jej nie bylo, pytalam pediatry powiedziala ze jesli dziecko niema alergii na krowie mleko to spokojnie mozna podawac,a pozatym my wszyscy kiedys pilismy tylko krowie mleko i jakos zyjemy, no ale to tylko moja opinia i opinia mojej pediatryPodajecie juz mleko 3???Jak przestawialyscie maluchy, podobnie jak z 2 stopniowo mieszajac???
uwazam ze to lekka przesada ze dopiero od 3 roku zycia
dziewczyny powiem wam tak, moja Karolina juz od dluzszego czasu jest na zwyklym mleku z kartonu, kupuje jej zawsze 2,5%, poznije zaczne dawac 3,2%, i nigdy nic jej nie bylo, pytalam pediatry powiedziala ze jesli dziecko niema alergii na krowie mleko to spokojnie mozna podawac,a pozatym my wszyscy kiedys pilismy tylko krowie mleko i jakos zyjemy, no ale to tylko moja opinia i opinia mojej pediatry
Mamusia to Karolinka nie pije juz modyfikowanego....???
mamusia2008
mamusia Karolinki
juz cale 2 miesiace pije mleczko z kartonu, jakos juz pisalam o tym na opieceMamusia to Karolinka nie pije juz modyfikowanego....???
tygrysek82
Fanka BB :)
My jeszcze jesteśmy na 2 ale chyba w weekend kupie juz jedno opakowanie 3 i zacznę mieszaćPodajecie juz mleko 3???Jak przestawialyscie maluchy, podobnie jak z 2 stopniowo mieszajac???
do 3 roku może nie będę czekać z podaniem krowiego ale teraz wole się wstrzymać jeszcze z tym , gdybym miala mleczko prosto od krówki to może co jakis czas bym się skusiła i podawała Fifiemu ale te mleka kupowane w sklepach , jakoś nie mam do nich zaufnia wiec jeszcze troszkę popijemy modyfikowane.uwazam ze to lekka przesada ze dopiero od 3 roku zycia
dziewczyny powiem wam tak, moja Karolina juz od dluzszego czasu jest na zwyklym mleku z kartonu, kupuje jej zawsze 2,5%, poznije zaczne dawac 3,2%, i nigdy nic jej nie bylo, pytalam pediatry powiedziala ze jesli dziecko niema alergii na krowie mleko to spokojnie mozna podawac,a pozatym my wszyscy kiedys pilismy tylko krowie mleko i jakos zyjemy, no ale to tylko moja opinia i opinia mojej pediatry
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Mamusiu to samo sobie pomyślałam, ale Od roczku też mi się szybko wydaje. Choć osobiście znam dziecko które na krowim od 3 miesiąca jest - innego nie chciał i żyje zdrowo.
A zaczęłaś wprowadzać krowie od ilu %?
mamusia2008
mamusia Karolinki
najpierw 0,5%---3 dni, potem 1,5%---3 dni, potem 2,5% i tak do teraz, ale juz kupilam 3,2% wiec od jutra bedzie 3,2%Mamusiu to samo sobie pomyślałam, ale Od roczku też mi się szybko wydaje. Choć osobiście znam dziecko które na krowim od 3 miesiąca jest - innego nie chciał i żyje zdrowo.
Agacia82
Mami :)
My juz jestesmy na 3. Mieszałam z 2 chyba dwa dni. Bałam się, ze nie zaakceptuje 3 bo zdecydowanie inny ma zapach, ma zapach takiej wanilii czy jakos, na początku wypluł mi smoka od butelki jak poczuł cos innego, pomyslałam sobie "oho zaczęły się cyrki" ale za chwilkę dałam z powrotem i juz nie było problemu.Podajecie juz mleko 3???Jak przestawialyscie maluchy, podobnie jak z 2 stopniowo mieszajac???
reklama
najpierw 0,5%---3 dni, potem 1,5%---3 dni, potem 2,5% i tak do teraz, ale juz kupilam 3,2% wiec od jutra bedzie 3,2%
I podajesz jej tak jak modyfikowane z butelki??podgrzewasz, gotujesz??