reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
wlasnie znalazlam w necie zeby z pieczarkami sie wstrzymac do 2-3 roku ale widzialam w skladzie juz sprawzam czego:-D...no niemoge znalezc teraz:wściekła/y: to moze nie w sloiczkowych a w jakichs przepisach bylo:sorry: no niewazne w kazdym razie ja sie jednak wstrzymam z tymi pieczarami:-D
sa w sloiczkach, a w zasadzie pieczarki to nie sa takie prawdziwe grzyby skoro mozna jesc surowe, prawdziwych z lasu nie wolno do 3 roku

tez tak wlasnie mysle o tym przecierze ze niebardzo no ale jak zobaczylam w sloiczkowych ze jest to postanowilam sie was poradzic bo kogo jak nie was;-) w kazdym razie zrobie na pomidorakach i dziekuje za porady:tak:

tez tak wlasnie mysle o tym przecierze ze niebardzo no ale jak zobaczylam w sloiczkowych ze jest to postanowilam sie was poradzic bo kogo jak nie was;-) w kazdym razie zrobie na pomidorakach i dziekuje za porady:tak:

Jak ja mówiłam mojemu G że w słoiczkach jest przecier pomidorowy, to powiedział mi, że napewno nie jest to taki "zwykły" tylko właśnie ze świeżych pomidorków raczej, więc mu uwierzyłam :tak::tak:i teraz robimy z prawdziwych, własnoręczny pyszny sosik :-p:-D:-D

P.s. nie ma za co ;-);-):-D:-D:-)

reklama
robię nacięcia na pomidorach (z góry i z dołu) i zalewam je na chwilę wrzątkiem, potem polewam zimną wodą i skórka super lekko schodzi :tak:
rozkrajam, wydłubuje te nasionka, kroje na kawałki i gotuję chwilkę w małej ilości wody, miksuję i włalaaaa :-)

myślałam że bardziej skomplikowany :-D aaaa, taki to zrobię małemu w sobotę :tak:

Do góry